Video

Άννα Φλωρινιώτη: H αποκαλυπτική εμφάνισή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Άννα Φλωρινιώτη: H αποκαλυπτική εμφάνισή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μόλις είδε την Άννα Φλωρινιώτη έμεινε άφωνος.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show” ήταν χθες η Άννα Φλωρινιώτη μαζί με τον πατέρα της Γιάννη Φλωρινιώτη.  Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του στη μουσική, το γάμο του και αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήρε ποτέ διαζύγιο από τη πρώην σύζυγό του. Ωστόσο η Άννα Φλωρινιώτη έκλεψε τις εντυπώσεις με την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μόλις είδε την Άννα Φλωρινιώτη έμεινε άφωνος και φυσικά ξεκίνησε από αυτήν. Μάλιστα δεν δίστασε να την σχολιάσει στον αέρα της εκπομπής του και στάθηκε στη σιλουέτα της μιας και φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της.

  • Γιάννης Φλωρινιώτης

Ο Γιάννης Αποστολίδης (15 Φεβρουαρίου 1947), γνωστός ως Γιάννης Φλωρινιώτης, είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ “Τώρα Θέλω Τώρα”, που αμέσως γίνεται χρυσό.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments