Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: «Από την επομένη ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ευρωεκλογές 2019: «Από την επομένη ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ευρωεκλογές 2019: Στους πολιτικούς στόχους που η ΝΔ αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης από την Κοζάνη.

Ευρωεκλογές 2019: Στους πολιτικούς στόχους που η ΝΔ έχει θέσει στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν το 2019 αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης από την Κοζάνη. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι η επιδίωξη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές είναι «να νικήσει με τέτοια διαφορά το κυβερνητικό κόμμα που δεν θα αφήνει περιθώρια για το ποιο είναι πρώτο κόμμα στην Ελλάδα. Από την επόμενη των ευρωεκλογών και εφόσον οι προβλέψεις θα επιβεβαιωθούν ο κ. Τσίπρας θα εκπροσωπεί το δεύτερο κόμμα».

Για τις Περιφερειακές εκλογές εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη «μπορεί να υπάρχει νίκη ακόμη και από τον πρώτο γύρο». «Ο μεγάλος στόχος της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2019 είναι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να πάει στο πολιτικό περιθώριο» και πρόσθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο επόμενος πρωθυπουργός «θα έχει λυμένα τα χέρια για να λάβει εκείνες τις αποφάσεις που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα».

Διαβάστε Eπίσης

Ευρωεκλογές 2019: «Η Ευρώπη πρέπει να αντισταθεί στην ακροδεξιά» – Τι δήλωσε η Μέρκελ

Ευρωεκλογές 2019: O Τουσκ καλεί τους Πολωνούς να ψηφίσουν υπέρ της αντιπολίτευσης

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι