Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε τον πρώτο του διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα

Ευρωεκλογές 2019: Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε τον πρώτο του διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα
Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε τον πρώτο του διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα πριν μπει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές 2019.

Ο Αλέξης Γεωργούλης πήρε την απόφαση να κατέβει στις Ευρωεκλογές 2019 με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι είχε πρόταση και από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά επέλεξε να πει το “ναι” στον Αλέξη Τσίπρα. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και τη Βίβιαν Μπενέκου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο διάλογος που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον ηθοποιό, όταν συναντήθηκαν. Ο Αλέξης Γεωργούλης λέει για τη συνάντηση αυτή:

Κάτσε, βρε φίλε… Είσαι του 1974, είμαι του ’74. Ήσουν στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ήμουν στο Μετσόβιο. Πού είσαι; Γιατί δεν σε ξέρω;

 -Είναι μεγάλο το Μετσόβιο και χιλιάδες οι φοιτητές.

-Τους ήξερα όλους, δεν γίνεται.

Τέλος πάντων, του εξήγησα ότι εγώ αρχικά πέρασα στη Θεσσαλονίκη, ήμουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για δύο χρόνια και ύστερα, ως πολύτεκνη που ήταν η οικογένειά μου και επειδή τα δύο αδέλφια μου ήταν στην Αθήνα, πήρα μεταγραφή στην Αθήνα. Άρα ήμουν εδώ το 1996 και γι’ αυτό ο Αλέξης Τσίπρας δεν με γνώρισε τότε”,ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments