Αθλητισμός

ΑΕΚ: Φήμες για πώληση Λιβάγια και Χουλτ

ΑΕΚ: Φήμες για πώληση Λιβάγια και Χουλτ
Στην ΑΕΚ τρέχουν τον σχεδιασμό και ίσως υπάρξει έκπληξη με τους Λιβάγια και Χουλτ.

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν… σηκώσει μανίκια προκειμένου να την κάνουν περισσότερο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν και να την οδηγήσουν ξανά στην κορυφή. Ήδη, ο Γκάλο αποτελεί παρελθόν. Ήδη, ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια και θα παραμείνει.

Οι Πόνσε και Μπογέ ήταν δανεικοί και αγύριστοι. Οι Τσόσιτς και Γιαννιώτας βρίσκονται σίγουρα «εκτός πλάνων» και έπεται συνέχεια μιας και φαντάζει τρομερά αμφιλεγόμενο στην πιάτσα, η ΑΕΚ να δώσει ένα εκατομμύριο για το 50% των δικαιωμάτων του Αλέφ.

Όπως αναφέρει όμως το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», αυτά είναι τα γνωστά θέματα που έχει ο «Δικέφαλος». Συγκεκριμένα υπάρχουν ήδη αρκετά νέα, που απασχολούν, με τις τελευταίες πληροφορίες να… μιλούν για την πρόθεση της «Ένωσης» να βγάλει στην βιτρίνα τόσο τον Μάρκο Λιβάγια όσο και τον Νίκλας Χουλτ.

Ο πρώτος που αγοράστηκε πριν ένα καλοκαίρι από την Λας Πάλμας έβγαλε τη χρονιά με 38 ματς, 12 γκολ και 8 ασίστ. Πάντως, το τελευταίο 3μηνο (και στον τελικό με τον ΠΑΟΚ) ήταν «αόρατος». Σε συνδυασμό με την άστατη εξωγηπεδική ζωή του και την ικανότητα του ατζέντη του, Φεντερίκμο Παστορέλο, οι «κιτρινόμαυροι» είναι ανοιχτοί σε οιαδήποτε ενδιαφέρον. Στα 26 του και με την ΑΕΚ να έχει αναστήσει την καριέρα του υφίσταται ένα timing πρόσφορο για πώληση.

Ο δεύτερος με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και φέτος δεν «έψησε» με τις επιθετικές του ικανότητες (38 ματς – 2 ασίστ) και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ελντερ Λόπες φαντάζει πολυτέλεια να ΄ναι στον πάγκο με συμβόλαιο που αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments