Κόσμος

Κύπρος: Στην εντατική ο Δημήτρης Χριστόφιας

Κύπρος: Στην εντατική ο Δημήτρης Χριστόφιας
Κύπρος: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Κύπρος: Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ο 72χρονος πολιτικός βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο (18/5), όπως ανακοινώθηκε. Ωστόσο,μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα εξαιτίας της επιβαρυμένης του υγείας, για συνεχή παρακολούθηση. Μάλιστα, σήμερα τον επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοινωθέν τονίζοντας ότι κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια είναι κρίσιμη.

«Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από σήμερα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενή, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments