Video

MasterChef spoiler: Η επανένωση πριν από τον τελικό – Ποιος θα είναι ο νικητής (vid)

MasterChef spoiler: Η επανένωση πριν από τον τελικό – Ποιος θα είναι ο νικητής (vid)
Το MAsterChef πλησιάζει στο τέλος του και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής. Τα spoiler έχουν ήδη "κλειδώσει" τον νικητή που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Οι δύο φιναλίστ, Σπυριδούλα και Μανώλης, επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef, μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό. Στο αποψινό επεισόδιο ωστόσο, θα δούμε για πρώτη φορά την επανένωση των 21 διαγωνιζομένων γίνεται μετά και την ανάδειξη των δυο μεγάλων φιναλίστ! Για πρώτη φορά στην κουζίνα του MasterChef, αυτή τη χρονιά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με τους τρεις κριτές και μέντορες τους.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία μικρή ανασκόπηση στις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές στιγμές της φετινής μαγειρικής πορείας και διαδρομής, κάνει τους πάντες να γελάσουν με την καρδιά τους και να θυμηθούν παράλληλα τις πολλές όμορφες και δυνατές στιγμές, που έζησαν στο παιχνίδι. Την ίδια ώρα, ο Μανώλης και Σπυριδούλα, ξεκουράζονται λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος φετινός τελικός, γνωρίζοντας και οι δυο πολύ καλά πως τους περιμένουν μαραθώνιες και κοπιαστικές, για το μυαλό και το σώμα, δοκιμασίες.

MasterChef: Ποιος θα είναι ο νικητής

Τα γυρίσματα σε Ισπανία και Ελλάδα έχουν ολοκληρωθεί και την Τετάρτη θα γίνει ζωντανά η ανακοίνωση του αποτελέσματος. Το Star και η παραγωγή του reality μαγειρικής προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του νικητή ωστόσο τα spoiler έχουν ήδη “κλειδώσει” τον νικητή. Παρόλο που η Σπυριδούλα έχει δηλώσει έτοιμη να πάρει το μεγάλο έπαθλο, οι διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ο μεγάλος νικητής είναι ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος θα πάρει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του Έλληνα MasterChef.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments