Lifestyle

Ο Χρήστος Χολίδης υποδέχθηκε τον Σταμάτη Γονίδη (pics)

Ο Χρήστος Χολίδης υποδέχθηκε τον Σταμάτη Γονίδη (pics)
Ο Χρήστος Χολίδης έδωσε τον μικρόφωνο στον συνάδελφό του, Σταμάτη Γονίδη.

Ο Χρήστος Χολίδης είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο Frangelico τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Σταμάτη Γονίδη. Σε μία από τις σπάνιες νυχτερινές του εξόδους, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Σταμάτη Γονίδη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Frangelico που εμφανίζονται ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Χολίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Χολίδης συνδέονται με μία πολύ δυνατή φιλία, με αλληλοεκτίμηση και όπως έχει δηλώσει και ο δεύτερος: «Ο Γονίδης είναι δάσκαλός». Οι βραδιές στο Frangelico συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στο Frangelico.

Αν ακόμα μ’αγαπάς: Ο Χρήστος Χολίδης με νέο τραγούδι και εντυπωσιακό video clip

Ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Αν ακόμα μ’αγαπάς” που είναι βέβαιο πως θα γίνει τεράστια επιτυχία. Η μουσική του τραγουδιού είναι του Βασίλη Γαβριηλίδη που έχει υπογράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη, ενώ οι στίχοι είναι της Αγγελικής Μακρυνιώτη.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Minos – EMI και το πρωτοποριακό video clip μας περνάει σε μια άλλη πραγματικότητα. Πρωταγωνιστές είναι ο Χρήστος Χολίδης και η Μαριάννα Παινέση που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Greece’s Next Top Model”. Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι στρατηγικής και σκακιού, όπου τα πιόνια είναι πραγματικοί άνθρωποι και θα αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments