Μedia

Power of Love: Οι ευρωεκλογές 2019 του βάζουν… στοπ

Power of Love: Οι ευρωεκλογές 2019 του βάζουν… στοπ
Ο ΣΚΑΪ σταματάει το "Power of Love" προκειμένου να ρίξει το βάρος του στις εκλογές.

Σε αλλαγές στον προγραμματισμό του προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισαν ότι, λόγω της πολιτικής επικαιρότητας και των επερχόμενων εκλογών της Κυριακής, διακόπτουν τη μετάδοση του «Power of love».

Το ριάλιτι σχέσεων δεν θα μεταδοθεί όλη αυτή την εβδομάδα, ενώ οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα των εκλογών θα δείξουν το αν θα προβληθεί και την επόμενη εβδομάδα. Στη θέση του «Power of love» μεταδίδεται ειδική πολιτική εκπομπή, με τίτλο «Ευρωεκλογές 2019», που καλύπτει τις «ανάγκες» της εν λόγω περιόδου.

Ο ΣΚΑΪ αυτές της μέρες, τόσο την τρέχουσα εβδομάδα, όσο και την επόμενη, αναμένεται να διαμορφώσει το πρόγραμμα του για τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές Εκλογές. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το βάρος θα πέσει στις εκλογές, όπως είναι φυσιολογικό αυτές τις μέρες, κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει. Ο ΑΝΤ1 φιλοξένησε χθες στο κεντρικό του δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ κάθε μέρα θα υπάρχουν στα πάνελς πολιτικοί που θα καταθέτουν τις απόψεις τους σε όλα τα κανάλια.

Μάλιστα σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια… διαφορετική συνέντευξη μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments