Video

Survivor: Ο Ατακάν μίλησε για τη σχέση του με την Δαλάκα (vid)

Survivor: Ο Ατακάν μίλησε για τη σχέση του με την Δαλάκα (vid)
Survivor: Ο Ατακάν φιλοξενήθηκε στο τουρκικό Survivor πανόραμα και έκανε αρκετές αποκαλύψεις όσον αφορά τη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα.

Η σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Survivor για αρκετό καιρό. Άλλωστε, η σχέση τους σχολιάστηκε αρκετά, όχι μόνο από τους τηλεθεατές, αλλά και από τους συμπαίκτες τους. Βλέπετε, οι δύο παίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ένας στήριζε τον άλλον στα αγωνίσματα, καθώς και στην παραλία όπου κάθονταν οι παίκτες.

Μάλιστα, όταν ο Ατακάν αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε σε κλάματα. Η ίδια δήλωσε ότι θέλει να φανεί δυνατή, αλλά δεν μπορούσε, καθώς η αποχώρηση του την έχει επηρεάσει και στα αγωνίσματα. Ο Τούρκος παίκτης επέστρεψε στην πατρίδα του και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Όπως ήταν λογικό, οι παρουσιαστές δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για την πρώην συμπαίκτρια του τη σχέση που ανέπτυξαν και αν τελικά ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι. Κάτι που κανείς δεν κατάλαβε.

Ο Ατακάν, εξήγησε ότι οι δυο τους ανέπτυξαν μια φιλία. Ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν η Κατερίνα Δαλάκα νιώθει κάτι άλλο, αφού δεν του το είχε πει. Ο πρώην παίκτης εξήγησε ότι η συμπαίκτριά του του είχε εξηγήσει πως τον θαυμάζει για τις αθλητικές του επιδόσεις.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments