Αθλητισμός

Γκουαρντιόλα: “Στη Γιουβέντους για τέσσερα χρόνια ο Ισπανός τεχνικός”

Γκουαρντιόλα: “Στη Γιουβέντους για τέσσερα χρόνια ο Ισπανός τεχνικός”
Ιταλικά δημοσιεύματα "στέλνουν" τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο Τορίνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι και την Premier League, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Πριν από μερικές ημέρες η «Γηραιά Κυρία» ανακοίνωσε ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα αποχωρήσει από το σύλλογο μόλις ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Τη φετινή σεζόν, ο Ιταλός προπονητής οδήγησε την ιταλική ομάδα στο όγδοο σερί Σκουντέτο της και πέμπτο δικό του. Παράλληλα, κατέκτησε και το Super Cup Ιταλίας κόντρα στη Μίλαν. Ωστόσο, ο ίδιος πιστώθηκε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από τον Άγιαξ. Όπως ήταν λογικό τα σενάρια για τον νέο προπονητή της Γιουβέντους έχουν ξεκινήσει.

O Ιταλός δημοσιογράφος Φεντερίκο Τζεναρέλι, του Radio Sportiva, με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει πως o Ισπανός τεχνικός θα γίνει κάτοικος του Τορίνο. «Ήταν η καθοριστική ημέρα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι νέος προπονητής #Juventus. Συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. H συμφωνία έγινε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τζεναρέλι.

Και το όνομα του Γκουαρντιόλα είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν ήδη γραφτεί. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι προ ημερών είχε δηλώσει επίσημα: «Δεν πάω στη Γιουβέντους. Τέλος». Αλλά αυτό δεν λέει και πολλά, αν επιβεβαιωθεί η συμφωνία του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν αφήνει την εθνική Γαλλίας. O 48άχρονος προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας βρίσκεται στους «πολίτες» από το 2016. Αν τελικά μετακομίσει στη βόρεια Ιταλία, η Γιουβέντους θα είναι η 4η ομάδα στην προπονητική του καριέρα, μετά τις Μπαρτσελόνα (2008-12) και Μπάγερν (2013-2016).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments