Lifestyle

Γωγώ Μαστροκώστα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τη μάχη της με τον καρκίνο (vid)

Γωγώ Μαστροκώστα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τη μάχη της με τον καρκίνο (vid)
"Φοβόμουν ότι δεν θα δω το μωρό μου να μεγαλώνει" εξομολογείται η Γωγώ Μαστροκώστα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη και συγκλόνισε με την αφήγησή της για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε λίγο καιρό μετά τη γέννηση του παιδιού της. Τότε, οι γιατροί της είχαν διαγνώσει καρκίνο στο στήθος, κάτι που άλλαξε τη ζωή της και την έκανε να φοβάται για το μέλλον.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει…”, τονίζοντας ότι έλαβε μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος όπως ανέφερε η ίδια, στάθηκε ως βράχος στο πλευρό της. Η Γωγώ Μαστροκώστα ανέφερε τα εξής στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

“Τρεις μέρες αφότου γέννησα και ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου. Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου”.

Η Γωγώ Μαστροκώστα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Απόστολο Γκλέτσο. Είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Τραϊανό Δέλλα και έχουν μία κόρη, την Βικτώρια Δέλλα (γεννήθηκε το 2008).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments