Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Εκλογές 2019: Προσαγωγές πριν από την ομιλία Τσίπρα
Εκλογές 2019: Προσαγωγές πριν από την ομιλία Τσίπρα | Pagenews.gr
Pagenews Team

Εκλογές 2019: Ένταση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη, κοντά στον χώρο που θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Ήδη, η περιοχή γύρω από την Α’ προβλήτα του λιμανιού θυμίζει «φρούριο». Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια από πολύ νωρίς. Η νέα ένταση δημιουργήθηκε με περίπου 25 άτομα που άνοιξαν πανό για τη Μακεδονία κοντά στην πρώτη προβλήτα και φώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, το πανό έγραφε «Τσίπρα είσαι προδότης». Αρκετοί από τους διαδηλωτές προσπάθησαν μάλιστα να εισέλθουν στο χώρο που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός. Αυτό, έκανε τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους απωθήσουν. Οι διαδηλωτές αντιστάθηκαν και υπήρξαν πολλές προσαγωγές.

Ρομά έφτασαν με λεωφορεία για την ομιλία Τσίπρα

Μεγάλη, και πάλι, ήταν η κινητοποίηση Ρομά για την ομιλία Τσίπρα. Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι ένα σκηνικό επαναλαμβανόμενο στις πιο πρόσφατες ομιλίες του πρωθυπουργού, αρχής γενομένης από εκείνη στη Λαμία και έπειτα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival, τουλάχιστον 10 τουριστικά λεωφορεία μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη Ρομά από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Ετικέτες: 
2019