Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Στη νοηματική γλώσσα το κεντρικό προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας

Ευρωεκλογές 2019: Στη νοηματική γλώσσα το κεντρικό προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας
«Ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, αλλά κυρίως ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές 2019.

Η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το κεντρικό προεκλογικό της σποτ για τις Ευρωεκλογές 2019 και στη νοηματική γλώσσα. Σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί «κοινή πρακτική σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά είναι πρωτοποριακή για την Ελλάδα, καθώς τα κόμματα δεν συνηθίζουν να “μεταφράζουν” τα κεντρικά τους προεκλογικά σποτ στη νοηματική γλώσσα».

Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατίας, η αυτονόητη αυτή επιλογή «στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η πρόσβαση στην ενημέρωση και τις πολιτικές θέσεις των κομμάτων είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και είναι υποχρέωση των πολιτικών φορέων να αξιοποιήσουν κάθε τεχνολογικό μέσο προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να συμμετέχουν ισότιμα στα κοινά».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ανοίγοντας την κεντρική σελίδα της ΝΔ στο youtube, οι χρήστες θα δουν το συγκεκριμένο προεκλογικό σποτ, καθώς η ΝΔ επέλεξε να αφιερώσει σήμερα τη διαδικτυακή προεκλογική της καμπάνια στα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής. Σύμφωνα με την ενημέρωση, έτσι η ΝΔ «αναδεικνύει ότι είναι στον πυρήνα του προγράμματος της, οι ίσες ευκαιρίες για όλους».

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «χρειάζεται να πολεμήσουμε στη ρίζα του οποιαδήποτε διάκριση, οποιοδήποτε στερεότυπο μπορεί να υπάρχει ακόμη και σήμερα απέναντι στους συμπολίτες μας με οποιαδήποτε αναπηρία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments