Ελλάδα

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019: Πέθανε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019: Πέθανε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη
Ο άτυχος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Λαγκαδά είχε σφοδρό τροχαίο με τη μηχανή του.

Με βαρύ πένθος θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Λαγκαδά, μετά την απώλεια του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Τάσου Χαριτωνίδη. Ο 64χρονος βρήκε τραγικό θάνατο την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στο ύψος της Ξυλόπολης.

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 64χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση, ο Τάσος Χαριτωνίδης τραυματίστηκε θανάσιμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ταχματζίδη είχε διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος Λαγκαδά, ενώ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Γκούντα. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αη Γιάννη στο κτήμα Γκουντα.

Ποιος ήταν ο Τάσος Χαριτωνίδης

O Τάσος Χαριτωνίδης καταγόταν από την Νικόπολη της Δ.Ε. Λάχανα. Ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Γκούντα και είχε 4 παιδιά και 2 εγγόνια. Ασχολούνταν επαγγελματικά με την μελέτη και κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.  Συμμετείχε ενεργά τα τελευταία 20 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση με δυναμική παρουσία στα περιβαλλοντικά, ενεργειακά, και όχι μόνο θέματα που αφορούν την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την γενικότερη αναβάθμιση του τόπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments