Ελλάδα

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Νέες αποκαλύψεις για τον 43χρονο – Έχει στα χέρια του γυμνές φωτογραφίες

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Νέες αποκαλύψεις για τον 43χρονο – Έχει στα χέρια του γυμνές φωτογραφίες
Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήρθαν στη δημοσιότητα για την τραγωδία στο Μοσχάτο με την αυτοκτονία της 14χρονης.

Η τραγωδία στο Μοσχάτο έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα και όχι μόνο την τοπική κοινωνία. Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που γνώριζαν για τη σχέση της 14χρονης με τον 43χρονο. Μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού γνώριζε την υπόθεση και είχε ενημερώσει σχετικά στην αστυνομία.

“Σύμφωνα με την αναφορά η 14χρονη είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί με το συγκεκριμένο ενήλικο άτομο και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή. Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ ο πολίτης μας ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέση εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Οι νεότερες πληροφορίες

Η σχέση του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ με την άτυχη κοπέλα,αλλά και άλλες ανήλικες είχε γίνει αντιληπτό και από τους γείτονες στην περιοχή. Μάλιστα, ένας από αυτούς μίλησε στο STAR τονίζοντας ότι ” είχαν ακουστεί και στο παρελθόν κάποια πράγματα γι’ αυτόν. Ότι είχε και παλιά σχέση με ανήλικο κορίτσι. Εγώ στο μαγαζί του έβλεπα συνεχώς μικρά κοριτσάκια, φίλες της κόρης του”, ανέφερε.

Οι πληροφορίες για σχέση και με άλλη ανήλικη φαίνεται πως έχουν επιβεβαιωθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 43χρονου βρέθηκε αρκετά ευρήματα. Συγκεκριμένα οι αρχές ανακάλυψαν ότι ο 43χρονος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments