Πολιτική

Δημοσκόπηση για ευρωεκλογές 2019: Κλείνει η «ψαλίδα» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση για ευρωεκλογές 2019: Κλείνει η «ψαλίδα» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Μία ανάσα πριν από τις κάλπες της Κυριακής, νέα δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές 2019 δείχνει ότι μειώνεται η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές 2019 δείχνει λίγα 24ωρα πριν από τις κάλπες της Κυριακής κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Vox Pop Analysis για λογαριασμό του neaselida.gr η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 30,4% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 29,2%.

Η νέα δημοσκόπηση για ευρωεκλογές 2019 διεξήχθη από την Τρίτη έως την Πέμπτη (21-23/5) δείχνει μείωση της ψαλίδας, αλλά και μεγάλη άνοδο του δικομματισμού.

Επίσης, σημαντικό είναι το στοιχείο που προκύπτει ότι τα δυο κόμματα διαθέτουν «σκληρή» βάση, ένα υψηλό ποσοστό δηλαδή ψηφοφόρων που τους ακολουθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στην έρευνα της Vox αποτυπώνεται και η αίσθηση των πολιτών ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα ή μπορεί να πάνε καλύτερα το επόμενο διάστημα συνολικά για την οικονομία αλλά πλέον και σε προσωπικό επίπεδο.

Δημοσκόπηση για ευρωεκλογές 2019: Η εκτίμηση ψήφου

Ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα έρθει πρώτο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments