Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Παρασκευή (24/5)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Παρασκευή (24/5)
Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή (24/5).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλους,. Παρασκευή (24/5).  Κριός:Το μυαλό σου μπορεί να πιστεύει ότι έχει ξεκαθαρίσει αυτό που χρειάζεσαι συναισθηματικά αυτή τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία, σ’ αυτό που θέλει η καρδιά σου. Γιατί μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από σένα το θετικό δυναμικό που δεν έχεις αγκαλιάσει ακόμη, στη σχέση σου. Η καρδιά σου θα σε ενθαρρύνει μόνο για να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι ότι πρέπει να κάνεις! Οπότε μην περιμένεις έντονες προειδοποιήσεις για να ακολουθήσεις τις υποδείξεις της. Παρακολουθώντας τις πιο λεπτές ενδείξεις, μπορείς να εξελίξεις τη σχέση σου, αυτή την περίοδο.

Ταύρος:Έχεις βαθιά κατανόηση της σχέσης σου αυτή τη στιγμή, οπότε μην πιστεύεις πως είναι σημαντικό ή χρήσιμο να ακούσεις τις συμβουλές των άλλων. Η σχέση σου με το σύντροφό σου, μπορεί να κάνει πολλούς ν’ αναρωτιούνται, αλλά είναι ίσως το ασυνήθιστο ή το ανορθόδοξο που τους δημιουργεί αυτή την αντίδραση. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, όσο ακούς την καρδιά σου και κανέναν άλλον

Δίδυμοι: Η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα γεγονότα, θα σε βοηθήσει! Ειδικά αν δεν είσαι σίγουρη για το αν έχεις να αντιμετωπίσεις, κάποια ερωτικά θέματα στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Πριν αναλάβεις οποιαδήποτε δράση σκέψου αρχικά, ποια κομμάτια έλειπαν από το παζλ. Γιατί η συναισθηματική σου νοημοσύνη μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις σαφέστερα, ό,τι φαίνεται ασαφές ή ακαθόριστο.

Καρκίνος: Όσο κι αν θέλεις να δεις τη σχέση σου ακριβώς όπως είναι, έχεις μεγάλη διαίσθηση για να το κάνεις. Δεν είναι απαραίτητο ν’ ακούσεις προειδοποιητικά καμπανάκια, αλλά πριν δεσμευτείς περισσότερο, ίσως χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες για να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου. Δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε κάποια περίεργη τακτική για να το πετύχεις. Αν αφήσεις να λειτουργήσουν ορισμένες καταστάσεις, σύντομα θα σου αποκαλύψουν, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Λέων: Θα υπάρχει ένας συνεχής προβληματισμός στα ερωτικά σου και θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να κάνεις απολογισμό των συνθηκών της σχέσης σου. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον εντοπισμό νέων στόχων, παρά με την ανίχνευση ελαττωμάτων ή την αντιμετώπιση όσων χρειάζονται, περισσότερες βελτιώσεις. Αυτή είναι η στιγμή να ακούσεις την καρδιά σου, και να διασφαλίσεις, ότι οι ρομαντικοί στόχοι που είχες ορίσει για σένα στο παρελθόν, παραμένουν εξίσου σημαντικοί και σήμερα. Δες την ερωτική ζωή σου σαν ένα ανοικτό βιβλίο, που περιμένει τη συμμετοχή σου.

Παρθένος: Μια συζήτηση με τον εραστή σου, θα σου δώσει πολλά για να εξετάσεις. Αλλά αν έχεις ανοιχτό μυαλό και καρδιά θα μπορέσεις να βρεις τρόπο να ενισχύσεις ή να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αυτή η συζήτηση θα μπορούσε επίσης να σε κάνει να νιώσεις πιο αγαπημένη, και πιο λατρεμένη, από όσο είχες νιώσει, μέχρι τώρα. Θα σε βοηθήσει ακόμη να ανακαλύψεις, πώς ορισμένοι φόβοι ή ανησυχίες σου, είναι αδικαιολόγητες.

Ζυγός: Μπορεί να νιώσεις πως έκανες μια στροφή στα ερωτικά σου, και ίσως έμαθες ένα πολύτιμο μάθημα, στη διαδικασία. Ωστόσο, δεν έχεις ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο, αφού υπάρχει άλλο ένα μάθημα που φαίνεται να περιμένει. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να φοβηθείς. Αν μη τι άλλο, σου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου! Αλλά δεν θα συμβεί χωρίς να καταβάλεις προσπάθεια. Προσφέρεται ένα νέο ξεκίνημα, αλλά ίσως χρειαστεί να σκάψεις βαθιά για να συνδεθείς με την εμπειρία που βασίζεται στη σοφία σου, για να τα καταφέρεις.

Σκορπιός: Οι πιο ικανοποιητικές εξελίξεις στη σχέση σου, μπορεί να προκύψουν αν αγκαλιάσεις το πνεύμα της συνεργασίας με τον εραστή σου, αντί να αποστασιοποιηθείς ή να ακολουθήσεις κάτι σόλο. Θα υπάρξουν πολλά ερωτικά οφέλη αν ξεκινήσεις μια περιπέτεια με το ταίρι σου. Αν υπάρχει μια κρυφή φιλοδοξία ή ίσως ένα συναισθηματικό μέρος που επιθυμείς να μοιραστείς με το αντικείμενο του πόθου σου, τότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις!

Τοξότης: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγνοήσεις τους περιορισμούς που σε εμπόδιζαν να βιώσεις μια βαθιά και παθιασμένη χαρά πρόσφατα. Πείθοντας τον εαυτό σου ότι δεν μπορείς να κάνεις «αυτό» ή «εκείνο» για οποιοδήποτε λόγο, είναι μια στάση που εμποδίζει την ευχάριστη ρομαντική εξέλιξη στη σχέση σου. Παρόλο που δεν θέλεις να παραβιάσεις κανόνες, θα μπορούσες να διασκεδάσεις ερωτικά με το ταίρι σου, αν γίνεις λιγάκι πιο ελαστική. Αν η λογική σου σε συγκρατεί, αλλά η καρδιά σου λέει να προχωρήσεις, τότε θα πρέπει ν’ ακούσεις την καρδιά σου, τώρα!

Φωτογραφία: Pixabay

Αιγόκερως: Θα έχεις πολλές ιδέες για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα χαράς και πάθους στη σχέση σου. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις τους πολυάριθμους περιορισμούς που υπάρχουν – και πολλοί απ’ αυτούς ενδεχομένως να είναι οικονομικοί – που σε εμποδίζουν να το κάνεις. Είναι πιθανό να μεγαλώσει η απογοήτευσή σου, αν συνεχίσεις με ένταση να τα κάνεις όλα μαζί. Όρισε για τον εαυτό σου μια ρεαλιστική ατζέντα, που θα περιλαμβάνει τη λήψη ενός βήματος κάθε φορά, για να πετύχεις τους παθιασμένους στόχους σου. Ορισμένοι περιορισμοί θα σου φανούν λιγότερο προβληματικοί, αν είσαι υπομονετική.

Υδροχόος: Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να δημιουργήσεις σχέση, τότε ο ουρανός δηλώνει, πως θα μπορούσες να καταφέρεις πολύ περισσότερα, από το να εμπλακείς με μια ομάδα ομοϊδεατών αυτή τη στιγμή. Θα εκπλαγείς επίσης από το πόσο γρήγορα θα δημιουργήσεις μια ευχάριστη πνευματική σχέση, με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι καιρός να εξερευνήσεις το δυναμικό της σχέσης σου, πραγματοποιώντας κάτι, με τον αγαπημένο σου. Μπορείς να δημιουργήσεις ειδικές, μακροχρόνιες μνήμες, επιτρέποντας στο ταίρι σου, να σε συνοδεύσει στο ταξίδι….

Ιχθύες: Θα νιώσεις περισσότερο ευαισθητοποιημένη, για τον ρεαλιστικό τρόπο που βλέπεις τις τρέχουσες συνθήκες στη σχέση σου. Αυτό είναι απαραίτητο αν πρόκειται να οδηγήσεις τη σχέση σου, σε νέα και ανεξερεύνητα ερωτικά μονοπάτια. Για να το αξιοποιήσεις στο έπακρο, πρέπει να διασφαλίσεις, πως είστε και οι δύο προσγειωμένοι. Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να φοβάσαι λειτουργώντας έτσι, θα νιώσεις χαρούμενη για την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρει το γεγονός, πως είστε συνδεδεμένοι με την πραγματικότητα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments