Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Επιμένουν οι Άγγλοι, φήμη ακόμα και για Τότεναμ

Κώστας Φορτούνης: Επιμένουν οι Άγγλοι, φήμη ακόμα και για Τότεναμ
Τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, στην Αγγλία οι φήμες τον φέρνουν στο στόχαστρο ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για το νέο του συμβόλαιο. Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, με τον Ολυμπιακό να του κάνει γενναία αύξηση αποδοχών και να τον χρίζει ηγέτη για πολλά χρόνια. Ωστόσο, την ίδια ώρα, στην Αγγλία επιμένουν για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή πως βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουέστ Χαμ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φορτούνη, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα όμως τα οποία απέρριψε ο σύλλογος του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν παραπάνω λεφτά για τον αρχηγό τους και οι Άγγλοι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να επανέλθουν με νέα ανανεωμένη πρόταση!

Από εκεί και πέρα από χθες υπάρχει και μία φήμη αναφορικά με ενδιαφέρον της Τότεναμ. Ο Φορτούνης έκανε καλή χρονιά και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού με τα όσα έκανε τη χρονιά που έκλεισε πριν λίγες ημέρες.

Όπως και να έχει όμως αυτό που έχει σκοπό να κάνει ο Ολυμπιακός είναι πρώτα απ’ όλα να εξασφαλίσει την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη. Διότι το υπάρχον λήγει σε έναν χρόνο και δεν θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να εκμεταλλευτούν οι υποψήφιες ομάδες που τον έχουν στο… στόχαστρό τους το γεγονός ότι σε λίγους μήνες μπορούν να διαπραγματευτούν απευθείας μαζί του.

Για αυτό και ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι η ανανέωση συμβολαίου με τον Φορτούνη και μετά να μπουν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με συλλόγους που τον θέλουν. Εκτός φυσικά και αν έρθει κάποια ομάδα τώρα και δώσει τα λεφτά που ζητάει ο Ολυμπιακός. Τότε τα δεδομένα, σίγουρα, αλλάζουν…

Διαβάστε Eπίσης