Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο: Στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ

Σέρχιο Αραούχο: Στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ
Στο «κόλπο» για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο έχει μπει η Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί έναν από τους διακαής πόθους των οπαδών της ΑΕΚ. Στη μιάμιση σεζόν που αγωνίστηκε στην Ένωση, ο Αργεντινός φορ δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας. Και πως να μην το κάνει άλλωστε, από τη στιγμή που ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος; Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν φέρονται να επιθυμούν την επιστροφή του. Τουλάχιστον, αυτό έκανε γνωστό ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο δείπνο που είχε με τους ρεπόρτερ της ομάδας. Κι αυτό γιατί η Λας Πάλμας έχει ιδιαίτερα υπερβολικές απαιτήσεις.

Έτσι, στην ΑΕΚ έχουν πάρει την απόφαση να κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Το γεγονός ότι η Ένωση αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του δεν σημαίνει, όμως, ότι το όνομα του Αραούχο δεν βρίσκεται σε αρκετά ρεπορτάζ ομάδων. Ήδη στην Τουρκία, η Τράμπζονσπορ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του «Τσίνο». Η ομάδα της Τραπεζούντας αναζητά παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της, αλλά παραμένει άγνωστο αν μπορεί να δώσει τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η Λας Πάλμας για τον Αραούχο.

«Τράμπζονσπορ για Βαρέλα», λένε στην Τουρκία

Βέβαια, ο Αραούχο δεν είναι ο μοναδικός πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας που απασχολεί την Τράμπζονσπορ. Κι αυτό γιατί και ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής ομάδας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες πολιτείες. Η ομάδα της Τραπεζούντας αναζητά έναν βασικό στόπερ για την επόμενη σεζόν και ο 31χρονος στόπερ μοιάζει ιδανικός για τα πλάνα τους. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη.

Βλέπετε, ο Βαρέλα αρνήθηκε μια πρόταση σχεδόν υπερδιπλασιασμού αποδοχών από τον ΠΑΟΚ, ζητώντας περισσότερα χρήματα. Παράλληλα, η Τράμπζονσπορ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Οπότε, είναι αρκετά δύσκολο να καλύψει τις απαιτήσεις του έμπειρου στόπερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments