Ελλάδα

Δημοτικές εκλογές 2019: Φρουρός βουλευτή φέρεται να χτύπησε ηλικιωμένο στην Τρίπολη

Δημοτικές εκλογές 2019: Φρουρός βουλευτή φέρεται να χτύπησε ηλικιωμένο στην Τρίπολη
Στην Τρίπολη φρουρός βουλευτή φέρεται να χτύπησε ηλικιωμένο, λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Στην Ξάνθη υπάρχουν καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και πλαστοπροσωπίες εναντίον Ρομά.

Λίγες μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές 2019 υπήρξε ένα περιστατικό που προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης οδηγήθηκε την Παρασκευή ένας αστυνομικός ο οποίος ανήκει στη συνοδεία βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ με την κατηγορία ότι χτύπησε έναν ηλικιωμένο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της πόλης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadiaportal.gr, ο αστυνομικός φέρεται ότι πριν από λίγες ημέρες διαπληκτίστηκε με τον ηλικιωμένο επειδή εκείνος του έκανε παρατήρηση για την οδηγική του συμπεριφορά, αλλά πάνω στον καυγά τα πράγματα ξέφυγαν και χειροδίκησε σε βάρος του.

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση εναντίον του αστυνομικού φρουρού του βουλευτή, που δεν ήταν παρών στο επεισόδιο και οι συνάδελφοί του στο τοπικό τμήμα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί ποινική δίωξη για απρόκλητη σωματική βλάβη.

Εκλογές 2019: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και πλαστοπροσωπίες εναντίον Ρομά στην Ξάνθη

Στη Δράμα και την Καβάλα οι κάλπες άνοιξαν κανονικά, καθώς όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ήταν στις θέσεις τους και όσοι δήλωσαν αδυναμία παραλαβής του διορισμού τους αντικαταστάθηκαν και αναπληρώθηκαν άμεσα.

Ωστόσο, προβλήματα υπήρχαν με τη μη προσέλευση των μελών των εφορευτικών επιτροπών, ενώ σε κάποιες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων του Δήμου Καβάλας χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να ανευρεθούν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και να μπορέσει να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην πόλη της Ξάνθης, σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρξε νωρίς το πρωί αστυνομική παρέμβαση στον οικισμό Δροσερό όπου διαμένουν κυρίως Ρομά. Οι αστυνομικές αρχές, μετά από καταγγελίες, πραγματοποίησαν ελέγχους στον οικισμό προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, καθώς τα τελευταία 24ωρα υπήρχαν καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και πλαστοπροσωπίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments