Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Εκλογές 2019: Εξαφανίστηκαν 83 σφραγίδες εφορευτικών επιτροπών στη Θεσσαλονίκη
Εκλογές 2019: Εξαφανίστηκαν 83 σφραγίδες εφορευτικών επιτροπών στη Θεσσαλονίκη | Pagenews.gr
Pagenews Team

Αναστάτωση επικρατεί από το την Παρασκευή (24/5) στον δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό γιατί μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές 2019 εξαφανίστηκαν από τον δήμο 83 σφραγίδες. Αυτές χρησιμοποιούνται από τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για να σφραγίσουν τα ψηφοδέλτια που καταλήγουν στην κάλπη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η αρμόδια υπάλληλος διαπίστωσε ότι οι σφραγίδες εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η διοίκηση του δήμου δεν ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συνδυασμών, ενώ ο Γενικός Γραμματέας, αν και στην αρχή υποστήριξε ότι υπάρχει ενδεχόμενο για λάθος καταμέτρηση, μετέβη σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά για να δηλώσει το συμβάν. Στο Αστυνομικό Τμήμα μετέβησαν και μέλη της παράταξης «Αλλάζω την πόλη μου» του Δημήτρη Δεληγιάννη, τα οποία καταθέτουν αυτή την ώρα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης πήγε και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή», Γιώργος Λίλτσης. Εκεί, κατήγγειλε το περιστατικό στην Εισαγγελία, ενώ επιφυλάχθηκε να κινηθεί νομικά.

Ετικέτες: 
2019