Πολιτική

Εκλογές 2019: Γυναίκα αρνήθηκε να μπει στην εφορευτική επιτροπή και κάλεσε το ΕΚΑΒ για να την πάρει

Εκλογές 2019: Γυναίκα αρνήθηκε να μπει στην εφορευτική επιτροπή και κάλεσε το ΕΚΑΒ για να την πάρει
Άλλο ένα αξιοσημείωτο περιστατικό που σημειώθηκε στις Εκλογές 2019. Τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

Εκλογές 2019: Αρκετά ήταν τα προβλήματα που σημειώθηκαν σε εκατοντάδες εκλογικά τμήματα της χώρας, λόγω έλλειψης μελών στην εφορευτική επιτροπή. Πολλοί επέλεξαν να μην προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα που είχαν οριστεί ως μέλη της εφορευτικής, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα όσον αφορά τη ροή της διαδικασίας. Φυσικά, υπήρξαν και οι περιπτώσεις που σημειώθηκε ένταση, καθώς το ορισμένο μέλος, δεν ήθελε να καθίσει για τη διαδικασία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, μια γυναίκα που εκλήθη ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής, προσήλθε στο τμήμα με τον σύζυγό της προκειμένου να ψηφίσει, αρνήθηκε ωστόσο να καθίσει για την εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Το περιστατικό συνέβη σε εκλογικό τμήμα στο 8ο γυμνάσιο Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ανάληψης, με την εκεί δικαστική αντιπρόσωπο να έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με την εν λόγω γυναίκα.

Η γυναίκα φαίνεται πως επικαλέστηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο ασθενοφόρο των ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν σχετικές συστάσεις και στην ίδια και στον σύζυγό της μετά τη λήξη του περιστατικού.

Εκλογές 2019: Κουμπάρα άφησε τον γάμο για την ψηφοφορία

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Cretalive, μία γυναίκα η οποία έτυχε να είναι το μοναδικό μέλος εφορευτικής επιτροπής που προσήλθε σε εκλογικό κέντρο της Αλικαρνασσού, αδυνατεί να παντρέψει ένα ζευγάρι. Η εν λόγω κυρία είχε κανονίσει, μαζί με τον σύζυγό της, να ενώσουν εις γάμου κοινωνία φιλικό τους ζευγάρι, ως κουμπάροι, ωστόσο τους… πρόλαβαν οι εκλογές!

Όπως αναφέρει το κρητικό μέσο, η κουμπάρα παρακάλεσε τον δικαστικό αντιπρόσωπο να αποδεσμευτεί, αφού παντρεύει ένα ζευγάρι μαζί με τον σύζυγό της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, η γυναίκα η οποία υπό άλλες συνθήκες θα έστεκε στο πλάι νεόνυμφων, βρίσκεται ανάμεσα σε ψηφοδέλτια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments