Πολιτική

Εκλογές 2019: Χωρίς εφορευτική επιτροπή το κέντρο που θα ψηφίσει ο Τσίπρας

Εκλογές 2019: Χωρίς εφορευτική επιτροπή το κέντρο που θα ψηφίσει ο Τσίπρας
Τα πρώτα προβλήματα στις εκλογές 2019... αγγίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Κώστα Καραμανλή.

Σοβαρές ελλείψεις παρατηρούνται στις εφορευτικές επιτροπές σε μεγάλο αριθμό εκλογικών τμημάτων της χώρας, σύμφωνα με καταγγελίες που φθάνουν σταδιακά στο υπουργείο Εσωτερικών. Μέσα σε αυτά τα εκλογικά τμήματα συμπεριλαμβάνεται εκείνο που θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ πρόβλημα υπάρχει και σε αυτό που θα ψηφίσει ο Κώστας Καραμανλής.

Οι εκλογές 2019 ναι μεν διεξάγονται στις περισσότερες περιοχές χωρίς προβλήματα, αλλά σε πολλά τμήματα δεν έχουν εμφανιστεί μέλη εφορευτικών επιτροπών, με συνέπεια να καθυστερεί η διαδικασία των εκλογών ή σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχουν εκλογικά τμήματα που λειτουργούν σε οριακό βαθμό, καθώς τα προβλήματα στελέχωσης των εφορευτικών επιτροπών είναι πολύ σοβαρά.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ανάμεσα στα εκλογικά κέντρα που έχουν προβλήματα, είναι και αυτά στα οποία αναμένεται να ψηφίσουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Υπενθυμίζεται ότι στις σημερινές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στην Κυψέλη, και συγκεκριμένα στο 172ο σχολείο Αθηνών (Σκοπέλου και Γιαννιτσών).

Ο Κώστας Καραμανλής θα ψηφίσει λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13 (κτίριο Αρχιτεκτονικού του δήμου Θεσσαλονίκης), στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments