Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: “Ήρθε η ώρα να δείξουμε πόσο Ευρωπαίοι είμαστε” τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ευρωεκλογές 2019: “Ήρθε η ώρα να δείξουμε πόσο Ευρωπαίοι είμαστε” τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ψήφισε για τις Ευρωεκλογές 2019 και τόνισε πως είναι η ώρα του Ελληνικού λαού να δείξει πόσο Ευρωπαίος είναι.

Οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές έχουν ήδη ανοίξει από τις 7 το πρωί. Οι πολιτικοί αρχηγοί εκτελούν τα εκλογικά τους καθήκοντα ο ένας μετά τον άλλο. Μέσα σε αυτούς και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στο 3o-4o Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού προκειμένου να ψηφίσει.

Αφού εκτέλεσε τα καθήκοντα του ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε δηλώσεις στου δημοσιογράφους που τον περίμεναν. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι η σημερινή μέρα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ελληνικό λαό να δείξει πόσο Ευρωπαίος είναι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Σε μια περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού και ρατσισμού επιβουλεύονται ευθέως και απροκαλύπτως το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και επιχειρούν να το κατεδαφίσουν, σε μια περίοδο κατά την οποία άλλοι λαοί χωρίς να έχουν υποστεί θυσίες εγκαταλείπουν δυστυχώς το σκάφος της Ευρώπης αποδεικνύοντας ότι ταξίδευαν σε αυτό με σημαίες ευκαιρίας, είναι η ώρα εμείς οι Έλληνες με την ετυμηγορία μας να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε.

Ότι είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, για την ενοποίησης της Ευρώπης, προκειμένου η Ευρώπη να διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί. ‘Οχι μόνο για τους λαούς της αλλά για να διαδραματίσει ένα δημιουργικό, πλανητικό ρόλο, ευεργετικό για ολόκληρη την ανθρωπότητα”, ήταν τα λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments