Video

Survivor: Αποχώρησε ο Χικμέτ – Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη (vid)

Survivor: Αποχώρησε ο Χικμέτ – Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη (vid)
Εκτός Survivor τέθηκε ο Χικμέτ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Όλα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Τούρκο παίκτη στο συμβούλιο.

Το Survivor δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι με ωραίους αγώνες κι έπαθλα. Έχει και τις δυσάρεστες στιγμές του. Μια από αυτές ήταν και ο τραυματισμός του Χικμέτ, ο οποίος υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο του. Όλοι οι παίκτες «πάγωσαν» τη στιγμή του τραυματισμού του. Κάποιοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ άλλοι λύγισαν και γύριζαν το πρόσωπο τους, μην αντέχοντας να αντικρίσουν το θέαμα.

Ο Τούρκος παίκτης σφάδαζε από τους πόνους, με τους γιατρούς να τον παραλαμβάνουν. Στη συνέχεια, ο Acun Ilicali ενημέρωσε τους παίκτες ότι ο τραυματισμός δεν θα αφήσει μόνιμο πρόβλημα στον Χικμέτ, αλλά δεν ήταν σίγουρο το αν θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τη σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο Χικμέτ δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor. Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός δεν θα αφήσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα στον Τούρκο παίκτη, που σε λίγους μήνες θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς ζωής του.

«Να ξεκινήσω με τα δυσάρεστα ή ευχάριστα, ανάλογα πώς θα το δει ο καθένας. Το δυσάρεστο είναι ότι ο Χικμέτ δεν θα μπορέσει να συνεχίσει μαζί σας το παιχνίδι. Ο τραυματισμός που είχε εκείνη την άτυχη μέρα δεν του επιστρέφει την επιστροφή του στο παιχνίδι. Το θετικό είναι, αυτό που σας είχα πει και την πρώτη φορά που μας είχαν δώσει κάποια διάγνωση οι γιατροί, ότι ο τραυματισμός του δεν θα του αφήσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα. Σε λίγους μήνες, το πολύ, θα είναι και πάλι ο Χικμέτ που όλοι ξέραμε. Είναι κρίμα που δεν θα τον έχουμε πλέον δίπλα μας, του ευχόμαστε περαστικά και μία γρήγορη ανάρρωση», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments