Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Δάκρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον γιο της – “Συγχαρητήρια αγόρι μου” (pic)

Δημοτικές εκλογές 2019: Δάκρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον γιο της – “Συγχαρητήρια αγόρι μου” (pic)
Ο Κώστας Μπακογιάννης θριάμβευσε στον πρώτο γύρο στις δημοτικές εκλογές και η μητέρα του, Ντόρα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της

Η Ντόρα Μπακογιάννη, επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» όπου είδε για πρώτη φορά τον γιό της μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Χωρίς να πολυσκεφθεί τις κάμερες και το συγκεντρωμένο πλήθος, εξέφρασε την χαρά της αγκαλιάζοντας το παιδί της που τα κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και μάλιστα με ένα πολύ υψηλό ποσοστό.

Η ίδια στην συνέχεια ανάρτησε την σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, γράφοντας «Συγχαρητήρια αγόρι μου!». O Kώστας Μπακογιάννης προηγείται με 42,72% έναντι του Νάσου Ηλιόπουλου στον Δήμο Αθηναίων και είναι το μεγάλο φαβορί για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε την αγκαλιά της Ντόρας στον γιο της, Κώστα:

Μιλώντας για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι πραγματικό σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το απίθανο ποσοστό που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλη την καταπληκτική μας ομάδα, σε όλους τους υποψήφιους αλλά και στους κ.κ. Γερουλάνο, Ηλιόπουλο και Σοφιανό. Αξίζουν το χειροκρότημά μας, καθώς έδειξαν πολιτικό πολιτισμό. Από κει και πέρα κάθε ψήφος είναι ευθύνη, εμπιστοσύνη και εντολή και εμείς συνεχίζουμε γιατί αυτό ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο».

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε γιατί θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη. Αυτό θα το κάνουμε όλοι μαζί για μια πόλη, η οποία μας ενώνει όλους. Συνεχίζουμε δυνατά για την επόμενη Κυριακή», κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments