Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: «Θρίλερ» μέχρι την τελευταία στιγμή για τη 2η θέση στη Θεσσαλονίκη

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: «Θρίλερ» μέχρι την τελευταία στιγμή για τη 2η θέση στη Θεσσαλονίκη
Τα αποτελέσματα στις εκλογές 2019 στη Θεσσαλονίκη δείχνουν μια μεγάλη «μάχη», που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ανάμεσα σε Κώστα Ζέρβα και Γιώργο Ορφανό για τη δεύτερη θέση.

Μεγάλο ντέρμπι δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στις εκλογές 2019 στη Θεσσαλονίκη όσον αφορά τη δεύτερη θέση στο δήμο. Κι αυτό γιατί οι Κώστας Ζέρβας και Νίκος Ορφανός μάχονται σώμα με σώμα για το ποιος θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Ταχιάο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ο κ. Ταχιάος έχει ήδη «κλειδώσει» την πρωτιά, με ποσοστό 22,35%. Ωστόσο, η «μάχη» για αυτόν που θα ακολουθήσει καλά κρατεί.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο 90,74% της ενσωμάτωσης, μόλις 320 ψήφοι χωρίζουν τον Κώστα Ζέρβα και τον Γιώργο Ορφανό. Ο κ. Ζέρβας είναι στη δεύτερη θέση με 16.589 ψήφους, αλλά ο κ. Ορφανός είναι πολύ κοντά, με 16.269 ψήφους. Όσο για την Κατερίνα Νοτοπούλου, είναι εκτός μάχης, καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 15.118 ψήφους. Όλα αυτά, ενώ απομένουν να καταμετρηθούν και να ενσωματωθούν οι ψήφοι σε 44 εκλογικά τμήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments