Ελλάδα

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Στον δεύτερο γύρο Κουράκης – Λαμπρινός στον δήμο Ηρακλείου

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Στον δεύτερο γύρο Κουράκης – Λαμπρινός στον δήμο Ηρακλείου
"Η ψήφος των Ηρακλειωτών ενισχύει ακόμα περισσότερο τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντί τους" τόνισε ο Γιάννης Κουράκης.

Με καταμετρημένο το 41.44% των αποτελεσμάτων, ο Γιάννης Κουράκης με ποσοστό 36.00% και ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Λαμπρινός με 24.96%, θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον δήμο Ηρακλείου.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5» Γιάννης Κουράκης τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισες που μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη. Είναι μια μεγάλη και καθαρή νίκη. Οι θέσεις και το πρόγραμμα μας είχαν μια ευρεία αποδοχή. Η ψήφος των Ηρακλειωτών, ενισχύει ακόμη περισσότερο τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντί τους.

Θα ανταποδώσουμε πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας ανέδειξαν πρώτη και πλειοψηφούσα παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη και τους εθελοντές της παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5» ενώ πρέπει να τονίσω ότι έκαναν μια καταπληκτική εκστρατεία. Συγχαίρω και τους συνυποψήφιους μου για ποιότητα του προεκλογικού αγώνα. Η υψηλή ποιότητα αποτελεί και ένα κεφάλαιο για την επόμενη μέρα για το Ηράκλειο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας που είμαι σίγουρος ότι θα τον ολοκληρώσουμε την επόμενη Κυριακή. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να πάμε και θα πάμε μαζί, για να εδραιώσουμε αυτό που κερδίσαμε, την ενότητα για το καλό της πόλης. Γιατί πρέπει η στασιμότητα που κυριάρχησε τα τελευταία πέντε χρόνια να σταματήσει, δηλαδή πάμε για μια πολιτική αλλαγή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments