Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Απογοητευτικά ποσοστά για τα κόμματα Καμμένου και Παπακώστα

Ευρωεκλογές 2019: Απογοητευτικά ποσοστά για τα κόμματα Καμμένου και Παπακώστα
Οι Ευρωεκλογές 2019 δεν ήταν επιτυχημένες για του Ανεξάρτητους Έλληνες και το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα.

Οι Ευρωεκλογές 2019 είχαν νικητές και χαμένους. Στους πρώτους ανήκει σίγουρα η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής. Ο μεγάλος χαμένος της συγκεκριμένης μάχης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση βρέθηκε πίσω από την αξιωματική αντιπολίτευση κάτι που οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα σε πρόωρες Εθνικές εκλογές. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα κόμματα που είδαν τα ποσοστά τους να είναι εντυπωσιακά χαμηλά.

Πρώτοι και…καλύτεροι είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το κόμμα του Παναγιώτη Καμμένου συμμετείχε στην κυβέρνηση μέχρι πριν λίγο καιρό. Παρά την αποχώρηση με αιχμές, οι ΑΝΕΛ είδαν τα ποσοστά του να είναι εξαιρετικά χαμηλά. Συγκεκριμένα συγκέντρωσαν 0,7 % και φυσικά δεν μπόρεσε να βγάλει κάποιον βουλευτή. Παράλληλα δεν έπιασε ούτε το 1,5% που θα εξασφάλιζε κρατική επιχορήγηση.

Ευρωεκλογές 2019: Στην ίδια  μοίρα η Κατερίνα Παπακώστα

Η Κατερίνα Παπακώστα η οποία εξαργύρωσε πολιτικά την στήριξή της στον Αλέξη Τσίπρα με ένα υπουργείο, αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους συγκεντρώνοντας μόλις 0,19%, όπου σε κάποιους νομούς οι ψήφοι της δεν ξεπέρασαν τους 10. Με αυτό τον τρόπο ο Ελληνικός λαός έδειξε την απογοήτευση του για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα άλλα κόμματα που στήριξαν την κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments