Ελλάδα

Απόστολος Τζιτζικώστας: Η μεγάλη νίκη του και ο μεγάλος έρωτας για τη σύζυγό του

Απόστολος Τζιτζικώστας: Η μεγάλη νίκη του και ο μεγάλος έρωτας για τη σύζυγό του
Η σύζυγός του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ελεάνα Βλάχου, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναδείχτηκε από αυτή την Κυριακή πρώτος στις περιφερειακές εκλογές για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό το εκπληκτικό ποσοστό 61,64%. Πάντα στο πλευρό του είναι η πανέμορφη σύζυγος του Ελεάνα Βλάχου, που μαζί απέκτησαν και δύο παιδιά. Όσοι τους έχουν γνωρίσει μιλούν για ένα δεμένο ζευγάρι χαμηλών τόνων, που ξεχωρίζουν την πολιτική από την προσωπική τους ζωή.

«Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα». Η γνωστή ρήση φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος θα συνεχίσει τη θητεία του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η Ελεάνα Βλάχου που βρίσκεται στο πλευρό του και του έχει χαρίσει ό,τι πάντα ονειρευόταν, δηλαδή μία όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια, είναι πράγματι μια πολύ δυναμική γυναίκα που μπορεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ, όμως στέκεται πάντα στο πλευρό του ως βράχος ακλόνητος.

Η Ελεάνα Βλάχου, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, η οποία πορεύεται μαζί του στα δύσκολα και φυσικά στις χαρές. Είναι σαν μία ενωμένη και δυνατή γροθιά που ζει ευτυχισμένα στη Νύμφη του Θερμαϊκού απολαμβάνοντας όλα όσα μαζί έχουν «χτίσει» τα τελευταία χρόνια. Η εντυπωσιακή Ελεάννα Βλάχου, για όσους δεν τη γνωρίζουν, έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία ενώ λόγω του καλλίγραμμου κορμιού της έκανε και κάποια δειλά βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, τον οποίο, όμως, εγκατέλειψε νωρίς.

Θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη καθώς διαθέτει τρία καφέ γνωστής αλυσίδας ενώ από μικρή είχε σχέση με το λιανικό εμπόριο αφού οι γονείς της διατηρούν βιοτεχνία ρούχων.

Ιστορία αγάπης

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος από πολύ νεαρή ηλικία ήταν ένας από τους πολλά υποσχόμενους πολιτικούς της νέας γενιάς μιας και προέρχεται από πολιτικό «τζάκι» -ο πατέρας του Γιώργος Τζιτζικώστας, υπήρξε υφυπουργός του Κωνσταντίνου Καραμανλή και υπουργός Μακεδονίας – Θράκης επί κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη- ήταν περιζήτητος εργένης. Εκείνος όμως έψαχνε τη μία και μοναδική γυναίκα που θα μπορούσε να σηκώσει στους ώμους της ό,τι θα ήθελε εκείνος να μοιραστεί μαζί της.

Έκανε παρέα με την Ελεάνα με την οποία γνωρίστηκε τυχαία μέσω κοινών φίλων, όμως αρχικά η σχέση τους κινήθηκε σε καθαρά φιλικό επίπεδο. Μέχρι που οι δυο τους διαπίστωσαν πως ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και συνειδητοποίησαν πως ήθελαν να μοιραστούν για πάντα τις ζωές τους.

Το ζευγάρι έδωσε happy end στη σχέση του με τον μυστικό του γάμο στη γραφική Πορταριά του Πηλίου όπου παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2013 παρουσία μόλις 50 ατόμων. Ήταν επιθυμία και των δύο αυτή τη στιγμή τους να τη μοιραστούν μόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και γι’ αυτό έστειλαν την πρόσκληση του γάμου τους μόλις ένα 24ωρο πριν με SMS στα κινητά των καλεσμένων τους προκειμένου να μη διαρρεύσει καμία πληροφορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments