Ελλάδα

Αριστείδης Ανδρικόπουλος: Τι απαντά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία του στην ομιλία Τσίπρα

Αριστείδης Ανδρικόπουλος: Τι απαντά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία του στην ομιλία Τσίπρα
Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι βρέθηκε στην ομιλία Τσίπρα προκειμένου να εποπτεύσει τα μέτρα ασφαλείας.

Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρέθηκε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την περασμένη Παρασκευή και η παρουσία του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, στέκεται δίπλα στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, καθώς και άλλα κομματικά στελέχη.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. καθώς, όπως επεσήμαναν αστυνομικοί όλων των βαθμίδων, «είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του Σώματος εκφράζεται ανοικτά και δημόσια υπέρ συγκεκριμένου κόμματος».

Σήμερα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι βρέθηκε στην ομιλία Τσίπρα, προκειμένου να εποπτεύσει τα μέτρα ασφαλείας, κάτι που έχει κάνει -όπως ο ίδιος αναφέρει- και σε άλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, συνομίλησε και με τον Κώστα Μπακογιάννη λίγο πριν ξεκινήσει η προεκλογική ομιλία του.

Επίσης, αναφέρει πως το ίδιο έκανε και ο ομόβαθμός του στη Θεσσαλονίκη, στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments