Lifestyle

Eurovision 2019: Η Τάμτα στις πιο κακοντυμένες της βραδιάς (vid)

Eurovision 2019: Η Τάμτα στις πιο κακοντυμένες της βραδιάς (vid)
Η εμφάνιση της Τάμτα στην Eurovision 2019 δεν έλαβε θετικά σχόλια και τα "χτυπήματα" για τα ρούχα της συνεχίζονται.

Στη δεύτερη θέση των πιο κακοντυμένων της Eurovision 2019 βρέθηκε η Τάμτα. Το ολλανδικό site, «House of Eurovision», όπως κάνει κάθε χρόνο από το 1997, απένειμε το βραβείο Barbara Dex, το οποίο έχει πάρει το όνομά του από την τραγουδίστρια, που είχε εκπροσωπήσει το Βέλγιο στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 1993. Εκείνη τη χρονιά είχε πάρει την τελευταία θέση και το φόρεμά της είχε λάβει πολλές αρνητικές κριτικές.

Eurovision 2019: Ποιος κέρδισε το βραβείο των κακοντυμένων

Την πρώτη θέση, επομένως και το βραβείο, κέρδισε εκπρόσωπος της Πορτογαλίας, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο πιο κακοντυμένος του μουσικού διαγωνισμού. Ο Conan Osíris, ο οποίος συμμετείχε στην Eurovision 2019 με το τραγούδι «Telemóveis» κατέκτησε τη 15η θέση στον Α’ Ημιτελικό με 51 βαθμούς, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Στη δεύτερη θέση η Τάμτα

Η Τάμτα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο, άκουσε και άλλα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας με τους πιο κακοντυμένους της βραδιάς. Την τρίτη θέση κατέλαβε, η εκπρόσωπος της Λευκορωσίας, Zena, την 4η θέση ο εκπρόσωπος του Βελγίου, Eliot, ενώ την 5η θέση η εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας, Tamara Todevska.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments