Διεθνή

Eurovision 2019: Η Daily Mail αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα

Eurovision 2019: Η Daily Mail αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα
H Ολλανδία κέρδισε την Eurovision 2019, η Μαντόνα εμφανίστηκε στον τελικό, αλλά η Daily Mail ασχολήθηκε με την «πραγματική νικήτρια της Eurovision», την Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε ακόμη μία εκρηκτική εμφάνιση, αυτή τη φορά στον τελικό της Eurovision 2019, κάνοντας όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνη. Η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε μια πιο ρυθμική εκδοχή του «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, η οποία είχε διακοσμηθεί με 250.000 κρυστάλλους Swarovski, συνδυάζοντάς την με ροζ πουπουλένιο πανωφόρι. Η Daily Mail, μάλιστα, ασχολήθηκε με την εμφάνισή της σε δημοσίευμα στο οποίο σχολίαζε την εμφάνιση τόσο της Ελένης Φουρέιρα, όσο και της Τάμτα.

«Η περσινή εκπρόσωπος Ελένη Φουρέιρα εξέπληξε το κοινό, επιστρέφοντας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο δεύτερο μισό της Eurovision, το οποίο έγινε στο Τελ Αβίβ. Η Φουρέιρα φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που έδινε την εντύπωση του γυμνού σώματος με αστέρια και στρας σε πολύ στρατηγικές θέσεις έβαλε “φωτιά” στη σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια εκδοχή του Dancing Lasha Tumbai», έγραψε η βρετανική ιστοσελίδα.

«Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη Φουρέιρα “πραγματική νικήτρια της Eurovision”», πρόσθεσε.

Η Daily Mail δεν έμεινε μονό στην εμφάνιση της Φουρέιρα αλλά σχολίασε και το outfit της Τάμτα, η οποία σόκαρε τους Βρετανούς με το εσώρουχό της της. Σύμφωνα με την The Sun, δεν ήταν λίγοι οι Βρετανοί που σχολίασαν πως το κορμάκι της τραγουδίστριας αποκάλυπτε πολύ περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε. Η Daily Mail, από την πλευρά της, σημειώνει πως η Τάμτα επέλεξε να φορέσει στην Eurovision ένα ρούχο που την έκανε να μοιάζει… γυμνή. Σε κάποιους, όπως φαίνεται, η δημιουργία των Mi-Ro και της Maliya άρεσε, ενώ άλλοι δεν ενθουσιάστηκαν.

«Η Κύπρος πήρε την ψήφο μου μόνο και μόνο από το outfit», «Ενδιαφέρον outfit» και «Δεν είμαι σίγουρος αν μου αρέσει το τραγούδι της Κύπρου. Με αποσπούσε το ρούχο. Το μόνο που του έλειπε ήταν το μαστίγιο», έγραψαν οι χρήστες του Twitter. Μάλιστα, ένας χρήστης το χαρακτήρισε «καβάλο με πολυέλαιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments