Μedia

Survivor διαρροή (29/5/19): Αυτή η είναι η σειρά κατάταξης των παικτών

Survivor διαρροή (29/5/19): Αυτή η είναι η σειρά κατάταξης των παικτών
Survivor διαρροή (29/5/19): Η μεγάλη ψηφοφορία για τη σειρά κατάταξης των Ελλήνων παικτών τελείωσε. Ποιος παίκτης είναι στην κορυφή της λίστας.

Survivor διαρροή (29/5/19): Έκλεισαν οι κάλπες και στο Survivor. Το βράδυ της Τρίτης έκλεισαν οι τηλεφωνικές γραμμές της μεγάλης ψηφοφορία με τους Έλληνες του Survivor. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης ο Έλληνες συμμετέχοντες ήταν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και από την ψηφοφορία προέκυψε μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών.

Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές. Οι αγώνες ασυλίας και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 72ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Στην πρώτη θέση της Ελληνικής ομάδας βρίσκεται, όπως ήταν λογικό η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι η πιο αγαπημένη παίκτρια του τηλεοπτικού κοινού. Μεγάλη έκπληξη είναι και ο Μπόρα που είναι το Νο1 στην Τουρκία και ποιο αγαπημένος παίκτης.

Σύμφωνα με την διαρροή μετά την Κατερίνα Δαλάκα ακολουθούν οι:

  • Παναγιώτης
  • Σπύρος
  • Νίκος
  • Αφροδίτη
  • Κυριάκος
  • Δήμητρα

με τους 3 τελευταίους να εναλλάσσονται.

To trailer του αποψινού επεισοδίου

Η Άσπρη και η Μαύρη ομάδα επιστρέφουν στην «ρουτίνα» τους, μετά τα δύο αγωνίσματα κόντρα στους επίλεκτους του Survivor.  Το αποψινό αγώνισμα έχει special έπαθλο γευστικού χαρακτήρα. Οι κόντρες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων κόβουν την ανάσα σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης με πολλά νερά, πολλά εμπόδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments