Πολιτική

Εκλογές 2019: Έτοιμος να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης

Εκλογές 2019: Έτοιμος να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξελέγη ευρωβουλευτής στις εκλογές 2019, αλλά σκέφτεται να παραιτηθεί ούτως ώστε να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.

Έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του Ευρωβουλευτή που κέρδισε στις εκλογές 2019 είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης εξελέγη ως πρώτος ευρωβουλευτής από το συνδυασμό του ΚΙΝΑΛ με περισσότερες από 116.000 ψήφους, με την Εύα Καϊλή να ακολουθεί. Ωστόσο, ο ίδιος είναι πιθανόν να ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα του για να βρεθεί ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές. Αυτό σημαίνει πως τη θέση του στο Ευρωκοινοβούλιο θα λάβει ο πρώτος, Νίκος Παπανδρέου.

«Θέλω να στηρίξω την παράταξη και στη μάχη των Εθνικών εκλογών» δήλωσε το απόγευμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης επανεξελέγη πρώτος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ την περασμένη Κυριακή και, ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται, υπολογίζεται ότι θα φθάσει τους 170 χιλιάδες σταυρούς. Ακολουθεί η Εύα Καϊλή που εκλέγεται και ο Νίκος Παπανδρέου που δεν εκλέγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ποια εκλογική περιφέρεια επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής. Αυτό θα αποφασιστεί σε συνάντηση που θα έχει με την Φώφη Γεννηματά. Αν εκλεγεί στο εθνικό κοινοβούλιο τη θέση του στην Ευρωβουλή θα πάρει ο Νίκος Παπανδρέου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments