Αθλητισμός

Τάσος Δώνης: Ο υποβιβασμός της Στουτγκάρδης και τα… προβλήματα

Τάσος Δώνης: Ο υποβιβασμός της Στουτγκάρδης και τα… προβλήματα
Ο Τάσος Δώνης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Στουτγκάρδη να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία και κάπου εδώ αρχίζουν τα «προβλήματα».

Η Στουτγκάρδη πραγματοποίησε μια τραγική σεζόν, που ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Κι αυτό γιατί οι Σουηβοί ηττήθηκαν από την Ουνιόν Βερολίνουν στα πλέι οφ ανόδου και υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Έτσι η ομάδα του Βερολίνου, κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Μπουντεσλίγκα και να γράψει ιστορία. Ωστόσο, ο υποβιβασμός της ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Τάσος Δώνης, της αφήνει αρκετά προβλήματα.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το Sportime της Τετάρτης 29 Μαΐου και η στήλη «Agent Greek». Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα, αποκαλύπτει ότι οι Σουηβοί θα πρέπει να κάνουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ τους. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να δημιουργήσουν κι ένα σύνολο ικανό να τους επαναφέρει στην Μπουντεσλίγκα. Οι εξελίξεις αυτές έχουν και ελληνικό backround, καθώς ο Τάσος Δώνης που αγωνίζεται εκεί έκανε μια καλή σεζόν.

Σκέφτονται να πουλήσουν τον Δώνη, δεν υπάρχει αγοραστής

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος επιθετικός έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και λαμβάνει 800 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Αυτά τα χρήματα, όμως, δεν μπορεί να τα δώσει σε παίκτη της μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Έτσι στην Στουτγκάρδη αναζητούν λύσεις για το θέμα. Συγκεκριμένα, στις τάξεις των Σουηβών υπάρχει η σκέψη πώλησης του Έλληνα άσου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής.

Μένει, πλέον, να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση αφού ο παίκτης ενδιαφέρει άμεσα και την Εθνική και θα την ενισχύσει στα προκριματικά του Euro που καταφθάνουν. Πάντως, τα πράγματα για τον Δώνη δεν φαίνονται και πολύ καλά στη Στουτγκάρδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments