Video

Σήλια Δραγούνη: Η σκληρή της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Σήλια Δραγούνη: Η σκληρή της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας
Η Σήλια Δραγούνη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και τη νευρική ανορεξία.

Η Σήλια Δραγούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη και άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για την δύσκολη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και τη νευρική ανορεξία. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μίλησε και για τη γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Σήμερα 30 Μαΐου είναι Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά πλάκας και η Σήλια Δραγούνη αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε 8 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της. Ο γιατρός της είπε ότι ενδέχεται να της εμφανίστηκε λόγω της δύσκολης γέννας που είχε. Η ίδια διηγήθηκε ότι είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού και της παρουσιάστηκε θολή όραση, όμως θεώρησε ότι προέκυψε λόγω κούρασης.

Έπειτα εμφανίστηκαν ζαλάδες και έντονοι εμετοί κι έτσι έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με μια σειρά εξετάσεων. Μάλιστα, ανέφερε στην παρουσιάστρια ότι κάνει θεραπεία εδώ και 9 χρόνια με ενέσεις περιγράφοντας τη διαδικασία.

Η γνωστή σχεδιάστρια αντιμετώπισε και ακόμη ένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν: τη νευρική ανορεξία.

Εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι έψαχνε ένα τρόπο να ξεχωρίσει από τους συμφοιτητές της, κι έτσι κατέληξε να τρώει ένα μπισκότο την ημέρα, παρόλο που ήταν λάτρης του φαγητού. H μάχη της με την ανορεξία μετατράπηκε σε βουλιμία και όλη αυτή η δοκιμασία διήρκεσε επτά ολόκληρα χρόνια.  Η Σήλια Δραγούνη αποκάλυψε πως η μητέρα της είχε θορυβηθεί και έκλαιγε, ενώ την πήγε και σε ψυχολόγο.

Μάλιστα, τόνισε στην παρουσιάστρια ότι έλεγε ψέματα στην ψυχολόγο της, ενώ όσο είχε ανορεξία και έκανε συνεδρίες έτρωγε αναγκαστικά πριν τα ραντεβού για να φαίνεται πιο παχιά.

Τέλος, μίλησε και για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments