Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για ελεύθερους την Πέμπτη (30/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για ελεύθερους την Πέμπτη (30/5/19)
Τι αναφέρουν τα ζώδια σήμερα Πέμπτη (30/5/19) για τους ελεύθερους.

Τι αναφέρουν τα ζώδια σήμερα Πέμπτη (30/5/19) για τους ελεύθερους.  Κριός: Κάποιο ασήμαντο ζήτημα στην ερωτική σας ζωή μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο μπελά. Η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να απομακρύνετε ευγενικά τυχόν επίδοξους μνηστήρες. Τώρα δεν είναι η ώρα για να δεσμευθείτε για τίποτα, όσο μικρό και αν είναι.

Ταύρος: Η συμπόνια υπάρχει παντού γύρω σας και οι κοντινοί σας άνθρωποι σίγουρα καταλαβαίνουν (και μοιράζονται μάλιστα) τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Οπότε, μην μείνετε μόνοι σας τώρα και μην αισθάνεστε ντροπή επειδή μοιράζεστε τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι: Η προσαρμοστικότητα και η γρήγορη σκέψη σας δεν μπορούν να συμβαδίσουν με όλα αυτά που βομβαρδίζουν την καρδιά σας τώρα. Κρατήστε την επικοινωνία σας αναφορικά με την ερωτική σας ζωή στο ελάχιστο δυνατό μέχρι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν σε μερικές ημέρες.

Καρκίνος: Η συνήθης επιμονή σας αντικαθίσταται από υπέροχες ονειροπολήσεις και δεν αναγνωρίζετε τον αυτό σας. Μπορεί να νομίζετε ότι το μυαλό σας ταξιδεύει αλλά έτσι μπορείτε να δείτε καλύτερα την ευρύτερη εικόνα, στην ερωτική σας ζωή.

Λέων: Αν όλοι γύρω σας (ή κάποιος/α συγκεκριμένος/η) χάσουν την ψυχραιμία τους, εσείς διατηρήστε την ηρεμία σας. Η νηφαλιότητά σας μπορεί να σας επιτρέψει να δείτε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε ακριβώς τη στιγμή που πρέπει.

Παρθένος: Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή, αφήστε το για λίγο στην άκρη. Τα πάντα βρίσκονται στον αέρα, οπότε είναι αδύνατο να καταφέρετε κάτι τώρα.

Ζυγός: Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα, μπορεί να διακοπεί ξαφνικά σήμερα. Μην μιζεριάζετεή αποθαρρύνεστε – απλά προσπαθήστε να απολαύσετε τα μικρά πράγματα στη ζωή ενώ περιμένετε τα μεγαλύτερα να συμβούν.

Σκορπιός: Η σημερινή είναι μια πολλά υποσχόμενη ημέρα για την ερωτική σας ζωή – σκεφτείτε μήπως αφήσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή να πάρει μια γεύση από τα ταλέντα που κρατάτε συνήθως για τον εαυτό σας. Έχετε λίγα να χάσετε και πολλά να κερδίσετε.

Τοξότης: Κάποιες μικρές αναποδιές είναι στο πρόγραμμα σήμερα και αν δεν είστε προσεκτικοί, θα επηρεάσουν και την ερωτική σας ζωή. Έχετε να στείλετε κάποιο mail ή να κανονίσετε κάποιο ραντεβού; Τσεκάρετε το δυο και τρεις φορές.

Αιγόκερως: Είστε σίγουρα εργατικοί, αλλά έχετε και μια δημιουργική πλευρά, ειδικά σε ζητήματα καρδιάς. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας (που είναι αυξημένη τώρα) για να καταρρίψετε έναν μύθο που σας κρατάει πίσω.

Υδροχόος: Πάντα σκέφτεστε τους άλλους, ακόμη και όταν το μυαλό σας είναι αλλού – και είναι πολύ πιθανόν να αποσυντονιστείτε. Αν έχετε επαφές με μια νέα ερωτική προοπτική, προσέξτε τη συμπεριφορά σας για να μην νομίζουν ότι το ενδιαφέρον σας έχει ελαττωθεί.

Ιχθύες: Η διάθεσή σας να εξυπηρετήσετε είναι γνωστή και η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βοηθήσετε κάποιον με ένα ερωτικό ζήτημα που αντιμετωπίζει. Κάντε κάτι και για τον εαυτό σας – δοκιμάστε μια καινούργια ιδέα. Θα σας κάνει πολύ καλό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments