Lifestyle

Ελένη Χατζίδου: Το συγκινητικό της αντίο στον Πάνο Ζάρλα

Ελένη Χατζίδου: Το συγκινητικό της αντίο στον Πάνο Ζάρλα
Η Ελένη Χατζίδου είπε το δικό της αντίο στον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα.

Η Ελένη Χατζίδου ήταν ένας από τους ανθρώπους που γνώριζαν καλά τον Πάνο Ζάρλα. Ο νικητής του πρώτου Power of love άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του. Αρκετοί από τη showbiz έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον νεαρό και μέσα σε αυτούς είναι και η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Ελένη Χατζίδου μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα. Μάλιστα, την συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα: “Αχχχχ παιδάκι μου… η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου… ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου… κουράγιο στην οικογένεια… Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου”,ήταν τα λόγια της.

View this post on Instagram

Αχχχχ παιδάκι μου…η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου…ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου…κουράγιο στην οικογένεια… Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου…

A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on

Την είδηση του θανάτου του νικητή του Power of love μετέδωσε πρώτος ο ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα ο Πάνος Ζαρλάς ενεπλάκη σε τροχαίο στην Συγγρού με τη μηχανή του στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής! Έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο… δυστυχώς χωρίς κράνος… πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments