Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές για σήμερα Παρασκευή (31/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές για σήμερα Παρασκευή (31/5/19)
Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις στα ζώδια για για την Παρασκευή (31/5/19).

Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις στα ζώδια για για την Παρασκευή (31/5/19). Κριός: Ο Κόσμος φαίνεται αποφασισμένος να σε βοηθήσει να νιώσεις αισιόδοξη με τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Αν είχες πρόσφατα ανησυχίες για την ερωτική σου ζωή, τότε είναι πιθανό να εξαφανιστούν σύντομα. Ωστόσο, αυτό που βιώνεις, δε θα είναι ένα φευγαλέο αισιόδοξο συναίσθημα. Η αισιοδοξία σου ενισχύεται για τα καλά…. και το γεγονός πως κοιτάς μπροστά, δεν είναι ούτε αβάσιμο ούτε αδικαιολόγητο.

Ταύρος: Αν νιώθεις πως κάτι επείγει στη σχέση σου, τότε θα ήταν χρήσιμο και σημαντικό να κάνεις μία αποτίμηση για να καταλάβεις, γιατί νιώθεις τόσο πιεσμένη. Ένας δυναμικός ρυθμός που θα σ’ έκανε να νιώθεις ευχάριστα και διασκεδαστικά μπορεί να μην είναι βιώσιμος και σίγουρα δεν βοηθάει στην ευχάριστη, σταδιακή και αισθησιακή ανάπτυξη της σχέσης σου. Χαλάρωσε, πάρε το χρόνο σου και να θυμάσαι, ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή αξίζουν πραγματικά να περιμένεις, για να τ’ απολαύσεις.

Δίδυμοι: Αν είχες σταματήσει να ελπίζεις για κάτι που επιθυμούσες στη σχέση σου, τότε πολύ σύντομα, θα νιώσεις εκπληκτικά καθησυχασμένη. Γι’ αυτό είναι προς όφελός σου να διατηρήσεις την πίστη σου. Υπάρχει επίσης μεγάλη έμφαση στην παθιασμένη συνεργασία με τον εραστή σου και στην επιτυχία κάποιου θέματος, που σε γεμίζει υπερηφάνεια ή κάνει την καρδιά σου να χτυπάει γρηγορότερα. Κάτι προχωράει ή ανθίζει με τον τρόπο που επιθυμούσες – και αυτό είναι η απόδειξη, για την υπομονή που έδειξες.

Καρκίνος: Η μετάβαση στο συναισθηματισμό σου, θα μπορούσε να γυρίσει το μυαλό σου πίσω σε μια προηγούμενη ερωτική σχέση – και να φέρει μια συνειδητοποίηση, μαζί της. Αν οποιαδήποτε κατάσταση στις τωρινές ερωτικές σου συνθήκες, σου δημιουργεί την αίσθηση του déjà vu, τότε πιθανότατα θα πάρεις ένα μάθημα από ένα περασμένο επεισόδιο της ερωτικής σου ζωής. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι είναι εμπνευσμένο και χρήσιμο. Το να κοιτάς τα περασμένα, δεν χρειάζεται να είναι οδυνηρό ή να σου φέρνει αναστάτωση.

Λέων: Ο έρωτας είναι πιθανό να βρεθεί ή να ανθίσει σε ασυνήθιστα ή άγνωστα μέρη, αυτή τη στιγμή! Γι’ αυτό αξιοποίησε τη φαντασία σου για να βρεις τον ενδιαφέροντα προορισμό για να συνδεθείς με το αντικείμενο του πόθου σου. Η προσκόλλησή σου στα δοκιμασμένα, δε θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου, δεν χρειάζεται να μάθει, ότι αποτελεί μέρος του παθιασμένου σου σχεδίου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εφαρμόσεις τις ρομαντικές και γοητευτικές σου ιδιότητες… και να δεις πού θα σε πάνε!

Παρθένος: Αντί να εστιάζεις σε ό,τι είναι λογικό και πρακτικό αναφορικά με τα ερωτικά σου, δοκίμασε καλύτερα να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη….γιατί η μαγεία που περιμένει να φανερωθεί, εξαρτάται από σένα. Αν κολλήσεις στα πρακτικά και ρεαλιστικά και σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα στη σχέση σου, μέχρι τώρα….τότε θα εκπλαγείς βλέποντας τί θα σου φέρει, το αυθόρμητο.

Ζυγός: Παρόλο που μια τυχαία ή απροσδόκητη εξέλιξη θα σε κάνει να αναρωτιέσαι από πού προέκυψε, με μια προσεκτικότερη εξέταση, θα ανακαλύψεις, ότι δεν είναι τόσο απροσδόκητη ούτε απρογραμμάτιστη, όπως φαινόταν αρχικά. Έχεις μια εξαιρετική ορμή που εργάζεται υπέρ σου, για να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Αν βιώσεις κάποιες συμπτώσεις ή κάποιες μυστηριώδεις εξελίξεις κατά τη διάρκεια, τότε θεώρησέ τα, σαν επιπλέον μαγεία….κι όχι σαν κάτι ύποπτο.

Σκορπιός: Μπορεί να φαίνεται πως έχεις αποφύγει να αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο θέμα στη σχέση σου, αλλά αυτό συνεπάγεται πως επιτρέπεις στη διαίσθησή σου, να ασχοληθεί μ’ αυτό και να σε βοηθήσει να βγάλεις, συγκεκριμένα συμπεράσματα. Αυτό που ανακαλύπτεις θα ξεκαθαρίσει πως πρέπει να δείξεις επιμονή και αποφασιστικότητα για να φτάσεις στο φλέγον ζήτημα. Ωστόσο, μπορείς να εμπιστευθείς το ένστικτό σου για να σου δείξει προς τη σωστή κατεύθυνση και να επισημάνεις, τι πρέπει να κάνεις.

Τοξότης: Η επιτυχία ενός σημαντικού ερωτικού στόχου, θα απαιτήσει μικρά, μεθοδικά βήματα…κι όχι γιγαντιαία άλματα. Παρόλο που η σύνδεση με την αυθόρμητη πλευρά σου, έχει συχνά τα οφέλη της, είναι καιρός να κινηθείς προς το ερωτικό σου όνειρο σταδιακά, επειδή θα χρειαστεί προσεκτικός χειρισμός. Μην πιστέψεις, πως ένας αργός και σταθερός ρυθμός, θα καθυστερήσει την πρόοδο που θέλεις να πετύχεις. Ο έρωτας θέλει τη συνεργασία σου, αλλά δεν θα επισπεύσει, παρά την μεγάλη σου ορμητικότητα.

Αιγόκερως: Αν έπρεπε να επιλέξεις μεταξύ αυθορμητισμού και λογικής αναφορικά με τα ερωτικά σου, τότε θα διάλεγες τη λογική. Ωστόσο, θα είναι χρήσιμο και απαραίτητο να αντιμετωπίσεις το λόγο που φοβάσαι το καινούργιο ή νιώθεις την ανάγκη να είσαι παραδοσιακή Αν αντισταθείς όσο λιγότερο μπορείς, θα δεις πως θα είναι πολύ ελκυστικό, αλλά για να πετύχεις το παθιασμένο σου δυναμικό χρειάζεται να τολμήσεις, αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος: Μπορεί να θέλεις να κάνεις κάποιες ερωτήσεις στον εραστή σου, αλλά κατά βάθος πιστεύεις πως αυτό δεν είναι δική σου δουλειά Παρόλο που θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια σημεία στα λεγόμενά του, που σε κάνουν ν’ αναρωτιέσαι αν σου είπε όλη την ιστορία, η διαίσθησή σου σε οδηγεί να εκτιμήσεις με ειλικρίνεια τις ερωτικές σου υποθέσεις αυτή τη στιγμή. Περίμενε μέχρι να πληροφορηθείς περισσότερα, πριν ξεκινήσεις μία συζήτηση, που θα κινδυνεύσει να ενταθεί.

Ιχθύες: Ίσως να μην μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες αναταραχές στη σχέση σου… οπότε απόλαυσε τη βόλτα. Ξέρεις ότι είσαι στο δρόμο για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, κι αυτές θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τη σχέση σου. Ό, τι φαίνεται ανεπαρκές αυτή τη στιγμή θα είναι σύντομο… οπότε μη δημιουργήσεις δράματα, για κάτι, που δεν αξίζει τόση προσοχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments