Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: “Συγχαρητήρια στον Μπακογιάννη – Θα συνεργαστούμε για το καλό της Αθήνας”, δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: “Συγχαρητήρια στον Μπακογιάννη – Θα συνεργαστούμε για το καλό της Αθήνας”, δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος
Ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών και συνεχάρη τον Κώστα Μπακογίαννη για την εκλογή του, ενώ τόνισε ότι θα συνεργαστεί μαζί του για το καλό της Αθήνας.

Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Νάσος Ηλιόπουλος. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» συνεχάρη τον Κώστα Μπακογίαννη για την εκλογή του, ενώ έθιξε το ζήτημα της μεγάλης αποχής των ψηφοφόρων από τις κάλπες. Παράλληλα, ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι παρά τις διαφωνίες του με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων είναι βέβαιος ότι «θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης».

«Συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη για τη νίκη του. Παρά τις διαφωνίες μας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης. Και αυτή είναι η πραγματική κρίση για όλους μας. Το αρνητικό των εκλογών είναι η πολύ χαμηλή συμμετοχή. Αυτό σημαίνει, δυστυχώς, ότι έχουμε χάσει τα μυαλά και τις καρδιές των πολιτών της Αθήνας. Και πρέπει να δώσουμε τη μάχη, μικρές και μεγάλες μάχες στις γειτονιές, καθημερινά για να πείσουμε τους πολίτες ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει καλύτερη. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments