Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: «Με το κριτήριο της πόλης ψήφισα για δήμαρχο» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης

Δημοτικές εκλογές 2019: «Με το κριτήριο της πόλης ψήφισα για δήμαρχο» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης
Ο Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε το κριτήριο με το οποίο ψήφισε στις δημοτικές εκλογές 2019.

«Παρ’ όλο που το εκλογικό σύστημα δεν διευκολύνει την ομαλή διοίκηση του δήμου, δεν έχεις άλλο κριτήριο στο να ψηφίσεις στις δημοτικές εκλογές παρά το κριτήριο της πόλης. Ποιος δήμαρχος θα είναι ο συμφερότερος για την πόλη. Δεν λέω ο καλύτερος, αλλά ο συμφερότερος», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο κ. Μπουτάρης έφτασε στο Γυμνάσιο – Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, στην οδό Εθνικής Αμύνης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Μαρία και από συνεργάτες του, με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας από την προγραμματισμένη, λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα στην πόλη.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν στους δημοσιογράφους, εκτίμησε πως μετά τις 10 το βράδυ θα υπάρχει εικόνα για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και του ευχήθηκε «καλή του τύχη».

Ο κ. Μπουτάρης ρωτήθηκε επίσης για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και αρκέστηκε να σχολιάσει πως «δεν ήταν πολύ σοφή η κίνηση της κ. Γεννηματά».

Διαβάστε Eπίσης

Το κλασικό FIAT 500 με ηλεκτροκίνηση

Δημοτικές εκλογές 2019: «Να στηρίξουν οι πολίτες την προσπάθεια που γίνεται» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης

Παναγιώτης Ψωμιάδης για δημοτικές εκλογές 2019: Ψήφο κατά συνείδηση στο β’ γύρο

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι