Αθλητισμός

Ευθύμης Κουλούρης: Προτάθηκε στον Άγιαξ ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Ευθύμης Κουλούρης: Προτάθηκε στον Άγιαξ ο παίκτης του ΠΑΟΚ
Ο Ευθύμης Κουλούρης φέρεται να έχει προταθεί στον Άγιαξ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου. Μάλιστα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Super League και βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο μια τόσο καλή χρονιά δεν είναι αρκετή για να δώσει στον 22χρονο φορ το εισιτήριο για την παραμονή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός δύσκολα θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά δεν θα είναι δύσκολο να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Κουλούρης προσανατολίζεται στις αγορές του Βελγίου και της Ολλανδίας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό βρισκόταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Άντερλεχτ. Ωστόσο η περίπτωση του πήγε πίσω μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το όνομα του Κουλούρη υπάρχει στις λίστες πολλών ομάδων και μέσα σε αυτές είναι ο Άγιαξ. Σύμφωνα με το Sportime ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον Άγιαξ,αλλά για την ώρα δεν υπάρχει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για την περίπτωση του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

Τα φετινά του νούμερα με τον Ατρόμητο δίνουν τη λύση: 35 ματς/25 γκολ/5 ασίστ. Πλέον, και χωρίς τον Μήτρογλου στη συνιστώσα των σέντερ φορ της Εθνικής το πεδίο είναι ανοιχτό για τον 22χρονο επιθετικό από την Σκύδρα. Ο εκπρόσωπός του, Πολ Κουτσολιάκος που δεν είναι εκ των «αυλικών» του ΠΑΟΚ είναι εγνωσμένης αξίας και ικανότητας στην αγορά της Γερμανίας.

Μόνο που μέχρι νεοτέρας από ‘κει δεν έχει φθάσει το ανάλογο πακέτο για να κλείσει το deal. Plan B’. Βέλγιο με συνεργάτη (Έβερτ Μάεσλακ) που ‘χει δυνατά κονέ. Έφθασε μέχρι την πόρτα της Άντερλεχτ, έχοντας τις πλάτες του Φρανκ Άρνεσεν.

Όλα στον «πάγο» από την στιγμή που ανέλαβε ο Βινσέντ Κομπανί. Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», το καλό το παλικάρι βρίσκει και άλλο μονοπάτι. Άγιαξ! Ναι, ο πρωταθλητής Ολλανδίας ψάχνει 9άρι max μέχρι 25 ετών με killer instinct. Ο Ευθύμης Κουλούρης στο τραπέζι, παρακαλώ! Ποιος έκανε το κονέ; Άγγελος Χαριστέας!

Άλλοτε πελάτης του Κουτσολιάκου και διαχρονικά φίλος του Μαρκ Όφερμαρς, του ανθρώπου των αποφάσεων στον «Αίαντα». Η σκέψη-πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και κανένα 10ήμερο, μα απάντηση ακόμη δεν έχει έρθει από τον Άγιαξ. Βάσει πηγών μας, το πρόβλημα δεν έγκειται στα χρήματα και το buy-out των 3 «χαρτιών» που ΄χει ο Κουλούρης στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, αλλά στον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας για να σηκώσει το βάρος της φανέλας με το Νο9! Πάντως, η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί σε αυτές τις περιπτώσεις…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments