Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση Τεόντοσιτς

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση Τεόντοσιτς
Ο Ολυμπιακός μελετά εξονυχιστικά τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις για τα γκαρντ, με το όνομα του Μίλος Τεόντοσιτς να επιστρέφει στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ισχυροποιήσει τη γραμμή των γκαρντ και προς αυτή τη κατεύθυνση κινείται το τελευταίο διάστημα. Τις τελευταίες ημέρες, αρκετά σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν περιπτώσεις όπως του Κώστα Σλούκα, τον οποίον οι φήμες θέλουν να αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας ως επιλογή τους “ερυθρόλευκους”. Παράλληλα, στο προσκήνιο βρίσκεται και η περίπτωση ενός ακόμη παλιού “γνώριμου”, του Μίλος Τεόντοσιτς.

Στις 31 Μαΐου, ο Σέρβος δημοσιογράφος, Στεπάν Βίντοβιτς, με ανάρτησή του στο Twitter αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει με θέρμη την περίπτωση του διεθνή Σέρβου γκαρντ. Κάτι που “φούντωσε” τις φήμες περί προσέγγισης της ομάδας του Πειραιά στον καλαθοσφαιριστή, με στόχο την επιστροφή του στο ΣΕΦ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τεόντοσιτς δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη. Η περιπέτειά του με τους Κλίπερς στο ΝΒΑ έληξε πριν από μερικούς μήνες, με τον παίκτη να μένει χωρίς ομάδα, εξετάζοντας τις επιλογές του ενόψει της σεζόν 2019/20.

Το κασέ του είναι υψηλό και το όνομά του έχει προσελκύσει αρκετούς “δυνατούς” συνυποψηφίους, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κάνει έμπρακτο το ενδιαφέρον του, ωστόσο το γεγονός πως ο Σέρβος είχε αγωνιστεί και παλιά στο ΣΕΦ, θα μπορούσε να δώσει ένα προβάδισμα στους “ερυθρόλευκους”, τουλάχιστον στο σημείο του να μπουν σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

Τα πάντα, θα φανούν στο άμεσο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως η περίπτωση του Τεόντοσιτς, βρίσκεται, όπως συμβαίνει με την αντίστοιχη του Σλούκα, στα υπόψιν των ιθυνόντων του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments