Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει θέμα με τον Γκάρι Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει θέμα με τον Γκάρι Ροντρίγκες
Ο ΠΑΟΚ δεν εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Γκάρι Ροντρίγκες στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το φετινό νταμπλ, αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει εκεί. Ο πρώτος στόχος είναι να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει και ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ. Σε αυτό το πλαίσιο οι “ασπρόμαυροι” εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις. Μια από αυτές είναι για τα άκρα της επίθεσης.

Τον τελευταίο καιρό φούντωσαν τα σενάρια που θέλουν τους πρωταθλητές να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΠΑΟΚ κάτι που του έδωσε το εισιτήριο γα μια ακριβή μεταγραφή στη Γαλατασαράι. Σύμφωνα με το Sportime οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν ασχοληθεί ουσιαστικά με την περίπτωση του 28χρονου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει

Αρκετές λοιπόν είναι οι φήμες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κινείται για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες. Τα πράγματα όμως για τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, δεν είναι τόσο απλά όσο παρουσιάζονται. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο Sportime της Δευτέρας και στη στήλη «Agent Greek», δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ, όπως τονίζεται λοιπόν δεν έχει ασχοληθεί ούτε με αυτόν, αλλά ούτε και με τον Λούκας, που τελικώς έκλεισε και πήγε στην Αλαβές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες, αγωνίστηκε τη χρονιά που μας πέρασε τη μισή σεζόν στην Τουρκία και έπειτα η Αλ Ιτιχάντ έδωσε 9 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Γαλατασαράι. Εκεί ο 28χρονος σημείωσε εννιά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ.

Μάλιστα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 και όπως καταλαβαίνουμε αμείβεται με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που δύσκολα μπορεί να το βρει κάπου αλλού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments