Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Διαφορά με Μπουζούκη για τη ρήτρα – Τελειώνει του Θεοχάρη

Παναθηναϊκός: Διαφορά με Μπουζούκη για τη ρήτρα – Τελειώνει του Θεοχάρη
Ο Παναθηναϊκός θα κάνει άμεσα το βήμα για την ανανέωση του Μπουζούκη, ωστόσο έχει ήδη διαπιστωθεί μια απόσταση όσον αφορά το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ήδη να κάνει τις πρώτες κινήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που υπολογίζονται για το ρόστερ των επόμενων ετών. Στο “τριφύλλι”, θέτουν -φυσιολογικά- σε προτεραιότητα, περιπτώσεις όπως εκείνες του Γιάννη Μπουζούκη, καθώς ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός, αποτελεί την τελευταία μεγάλη ανάδειξη της “πράσινης” ακαδημίας.

Ο Μπουζούκης έχει συμβόλαιο έως το 2020 και στον Παναθηναϊκό θέλουν να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία για τουλάχιστον τρία χρόνια. Οι επαφές των δύο πλευρών μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμη επίσημη “χροιά”, ωστόσο στις πρώτες προπαρασκευαστικές συζητήσεις, έχουν διαπιστωθεί δύο διαφορές, που αφορούν το οικονομικό σκέλος.

Η πρώτη, έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές του Μπουζούκη, με το “τριφύλλι” να προσφέρει 120.000 ευρώ, αυξάνοντας κλιμακωτά το ποσό ανά έτος. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής ορίζει ως τιμή εκκίνησης τις 150.000 ευρώ. Πρόκειται για μία απόσταση που εύκολα καλύπτεται, από τη στιγμή που υπάρχει πρόθεση μεταξύ των δύο πλευρών για συμφωνία.

Πάντως, υπάρχει και δεύτερο σκέλος στο οποίο Παναθηναϊκός και Μπουζούκης θα χρειαστεί να διαπραγματευτούν και αφορά τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του “Εθνοσπόρ”, ο σύλλογος θα ήθελε να θέσει ρήτρα της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό, σε περίπτωση που ομάδα του εξωτερικού θελήσει να πάρει τον Μπουζούκη. Από την πλευρά του, ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί τη ρήτρα στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Αντίθετα, δρομολογημένη θα πρέπει να θεωρείται η περίπτωση ανανέωσης του Βαγγέλη Θεοχάρη. Ο 20χρονος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα χαφ, αναμένεται να ανανεώσει τις επόμενες ημέρες τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές 20.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments