Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι Σέρβοι μιλούν ξανά για Σαράνοφ

Ολυμπιακός: Οι Σέρβοι μιλούν ξανά για Σαράνοφ
Στη Σερβία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Μπόγιαν Σαράνοφ.

Θέμα με τον Μπόγιαν Σαράνοφ φαίνεται πως υπάρχει και πάλι για τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως ο Σαράνοφ ήταν αυτός που άφησε… μόνος του εκτός Κυπέλλου τον Ολυμπιακό με τις επεμβάσεις του στο ματς με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου, ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει στα χέρια του πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» και όλα δείχνουν πως η απάντησή του θα είναι θετική προκειμένου να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα γκολπόστ.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία για πρόταση από τουρκικό σύλλογο, ωστόσο όσο ο Σαράνοφ βρίσκεται στην ελεύθερη αγορά άλλο τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αγκυροβολήσει στο μεγάλο λιμάνι.

Αυτά σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους. Διότι τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει θέμα στον Ολυμπιακό με τον Μάριο Σιαμπάνη, που φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα σε καλό δρόμο βρίσκεται και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κουρτεσιώτη. Όλοι δεν… χωράνε, άρα κάποιος θα πρέπει να “θυσιαστεί”. Αν, φυσικά, αληθεύουν τα δημοσιεύματα στη Σερβία για τον Σαράνοφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments