Πολιτισμός

Louis C.K.: Έρχεται στην Ελλάδα ο διάσημος κωμικός

Louis C.K.: Έρχεται στην Ελλάδα ο διάσημος κωμικός
Ο Louis C.K. έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η προπώληση των εισιτηρίων προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Ο Louis C.K. είναι ένας από τους πιο γνωστούς κωμικούς σε όλο τον κόσμο. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ταινίες, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε τη δική του σειρά. Μπορεί να καταπιάνεται με πολλά πράγματα, ωστόσο η πρώτη και μεγάλη του αγάπη είναι ο Stand up comedy. Όλα τα χρόνια της καριέρας του έχει κάνει δεκάδες περιοδείες σε όλο τον κόσμο.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να έρθει στη χώρα μας για και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο Piraeus Academy και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του Viva. Αν κάποιος μπει στην πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν άλλα μαγικά χαρτάκια προς πώληση. Βέβαια το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσουν περισσότερα.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιον μονόλογο θα παρουσιάσει ο Louis C.K. στην παράσταση του στην Αθήνα. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει ένα σκάνδαλο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό. Το σίγουρο είναι ότι το κοινό της Αθήνας θα δει ένα από τα καλύτερα Stand up comedy show.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments