Video

Έλενα Γαλύφα: «Είχα κάνει casting για το GNTM» (vid)

Έλενα Γαλύφα: «Είχα κάνει casting για το GNTM» (vid)
Η Έλενα Γαλύφα βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Νight Show» και μίλησε για τη σύντομη περιπέτεια της στο GNTM.

Στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Έλενα Γαλύφα, που μίλησε για τη σύντομη περιπέτεια της στο GNTM. Η ίδια αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από το πώς έφτασε να ασχολείται με την μόδα και το instagram, αφού για 7 χρόνια ήταν η προσωπική γραμματέας του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου και στη συνέχεια τα παράτησε όλα για να ακολουθήσει το όνειρό της, που είχε να κάνει με τη μόδα.

Η γνωστή blogger και influencer μοιράστηκε την ιστορία της ζωής της, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια. Επίσης, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μια ιστορία, για όταν είχε κάνει casting για την κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά τελικά πήραν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Βρέθηκα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ δεν την γνώριζα την κοπέλα, γιατί ήταν και στο εξωτερικό. Ήταν πολύ χαμηλοβλεπούσα, ήσυχη. Της έπιασα την κουβέντα, πώς σε λένε κλπ, αλλά δεν μου μίλαγε πολύ. Της λέω είσαι από τα μοντέλα που θα κριτικάρουν; Όχι μου λέει, για να είμαι μία από τους κριτές.

Τη ρωτούσα διάφορα, τι ζώδιο είναι και διάφορα άλλα, αλλά έδινε μονολεκτικές απαντήσεις! Δεν μιλούσε καθόλου! Και λέω, εντάξει, αυτήν την έχω. Ε και τελικά πήραν την Ηλιάνα! Ήταν εξαιρετική. Θα μου άρεσε πολύ να το κάνω αυτό», δήλωσε στο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments