Video

Survivor spoiler διαρροή (6/6/19): Άγρια μάχη για ένα σημαντικό έπαθλο (vid)

Survivor spoiler διαρροή (6/6/19): Άγρια μάχη για ένα σημαντικό έπαθλο (vid)
Οι δύο ομάδες του Survivor θα αγωνιστούν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο και σύμφωνα με τα spoiler η μάχη θα είναι δυνατή. Δείτε τι θα συμβεί στο αποψινό (6/6/19) επεισόδιο.

Survivor spoiler διαρροή (6/6/19): Γεμάτο ανατροπές, δυνατές μάχες και τραυματισμούς και το αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης. Σήμερα οι παίκτες θα αγωνιστούν σώμα με σώμα σε έναν δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος θα τους δυσκολέψει αρκετά. Ο αποψινός αγώνας γίνεται για τις προμήθειες φαγητού που όλοι επιθυμούν να κερδίσουν και την παρουσίαση του αγωνίσματος θα κάνει ο Γιώργος Λιανός. Το αγώνισμα όμως θα διακοπεί εξαιτίας του τραυματισμού ενός παίκτη.

Survivor: Το απίστευτο έπαθλο φαγητού

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/6), είδαμε τους παίκτες να ρίχνονται στο στίβο μάχης για να κερδίσουν ένα έπαθλο φαγητού, το οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι πολύ σημαντικό για όλους.  Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, τους είπε ότι το έπαθλο αυτό ενώνει Έλληνες και Τούρκους. Οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για φαγητό και έναν μπακλαβά.

Η μαύρη ομάδα ωστόσο ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Survivor: Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/2762795403761987/?v=2762795403761987

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments